Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van annyi magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi magányos férfi, ha több a nő? A nőket nem viseli meg ennyire az egyedüllét és a férfiakat igen?

Figyelt kérdés
Megnéztem, és Magyarországon minden korosztályra jellemző a statisztikák alapján,hogy a nőneműek vannak többségben

2016. szept. 19. 16:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem mindegy hogy melyik életkorokról beszélünk, mert míg időskorban tényleg nőtöbblet van, addig a fiatalabb korban férfitöbblet. Igaz, ez önmagában még nem olyan nagy mérték, de ha csak a fiatalkort kiragadjuk akkor:

- A fiatalkorban egy lány sokkal több életkorú férfiből választhat (mivel az idősebbek is játszanak), mint egy srác, (akinek meg ugye többnyileg csak a nála fiatalabbakból válogathat, meg hát alapból is azokhoz van vonzalma.)

-Fiatalkorban nem olyan hosszúak a kapcsolatok, folyamatosan érnek véget, és jönnek létre újak, na és itt a lényeg, és ez a legmeghatározóbb: Amíg ebben a körforgásban, ahogy végetérnek, és kialakulnak kapcsolatok, a nők nagyobb része benne lesz, hogy párkapcsolatban is lesz, viszont a férfiaknál nagyobb ez a kontraszt, mert a nőknek a férfiak csak egy kisebb százaléka jön be, így a férfiaknál van egy kisebb réteg, aki állandóan kapcsolatban van, meg van a másik nagyobb rész, akik javarészt kimaradnak ezekből a körökből.

-Akkor vannak még kisebb mennyiségben apróságok is, (ami nem jelentős), pl. egy macsó srácnak több csaja is van egyszerre, ill. egy csajnak külföldi pasija van stb...

-Illetve még amiatt is többnek tűnhet a magányos férfiak száma, hogy amíg a nők ezt nem verik oylan nagy dobra általában, addig a férfiaknak ez kellemetlenebb, hogy szinglik, és gyakarabban hangoztatják is. (De ez sem nyom olyan sokat a latba. )

2016. szept. 19. 16:35
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Kedves 10-es.Én férfi létemre tudok főzni,mosni,takarítani.Érdekes nem?
2016. szept. 19. 16:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a nők váltogatják egymásközt a férfiak egy szűk rétegét, így hol egyedül vannak, hol nem, de hosszú időre nem maradnak egyedül. Egy férfi viszont nagyon könnyen lehet akár örökre magányos.

Ezt onnan gondolom, hogy idáig akikkel beszéltem nőkkel a fiúikról vagy az exeikről, mindig kiderült, hogy azok nagyon népszerűek voltak a nők körében előttük is. A szerencsétlen férfiak viszont azok is maradnak.

2016. szept. 19. 17:40
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

te biztos vmi 50 éves ferfigyűlölö lehetsz :D

én képzeld tudok főzni, naponta takarítok meg stb.

totál ellátom magam gond nélkul. egy nőfeleség nem dugás meg mosás miatt kellene, hanem azért hogy legyen vki mellettem.

mitszólsz hozza? hihetetlen dolog ugyehogy?

másrészt,az h vki maga van az nem jelenti hogy magányos is.

2016. szept. 19. 20:04
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Csak 25 évet tévedtél, de sebaj... xD

Amúgy tudom, hogy itt minden férfi nőimádó tökéletes mesterszakács. Természetesen rám sem igaz semmi általánosítás amit a férfiak találnak ki a nőkről. Csak sajnos a való életben általában nem ez a tapasztalat... xD A többség nem ilyen.

Általában a férfiak úgy vannak, hogy ők hősiesen megszerezték a nőt, onnantól semmi dolguk (ja de, annyi hogy keményen dolgoznak a bányában) és a párkapcsolat lelki és fizikai terhe nagyrészt a nőre hárul. A férfi azért IS keres társat, mert neki úgy könnyebb az élet. A nők viszont annak ellenére akarnak társat, hogy tudják, valószínűleg sokkal több teher fog rájuk hárulni utána, de úgy gondolják, az érzelmek miatt megéri. Ez nem csak belülről fakad, hanem neveltetés kérdése is, a kislány egész életében segít otthon, a kisifiút meg kiszolgálja anyuci, aztán nagykorában is ezt várja.

2016. szept. 19. 21:19
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

Szóval, vannak itt 25 éves ferfigyűlölök is :D

Na mindegy, nem vagyok mesterszakács, sem tökéletes kazanova. A párkapcsolat lelki és fizikai terhét meg hagyuk...amit én tapasztalatom, az szerint a ferfiak is megiszák a levét. Különösen amikor rosszul menek a dolgok.

Egy valamiben igazad van, eléggé el tudja magát hagyni a ferfigyerek, amikor a csajszi megcsinál mindent helyette :D

2016. szept. 19. 23:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal korosztályban jóval több a férfi, mint a nő, legalábbis azok között, akik az utcára is kimerészkednek néha. Ezenkívül a legjobban kinéző férfiak több nőt is tartanak párhuzamosan.
2016. szept. 21. 08:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
társkeresön reggelt tagoknál mindig több a pasi mint a nö. Nos van egy elméletem, vannak csunya nők és csunya pasik ha egy nöre rájön a gidagörcs vagy el akarja magát vetetni valakivel akkor egy luzer pasira ráakaszkodik, ugye a pasik nem tudnak uralkodni annyira magukon mint a nők.
2016. okt. 6. 22:29
 19/22 A felhasználó ***** válasza:
100%
Csak 60 fölött van több nő, mivel tovább élnek. A többi korosztályban férfitöbblet van.
2016. okt. 6. 22:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert a fiatal korosztályú nők többletben vannak, mint a férfiak (20-25 év). Már mint, olyan helyen láttam. Amit népszámlálást illeti, a jövőt már szabadságnak fogjuk érezni majd.
2016. okt. 6. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!