Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pick Up Artist (PUA) akarok lenni, méghozzá vérprofi. Hogyan válhatok azzá, ha félénk természetű vagyok?
Érdekes világban élünk, az teljesen normalis, h mindenki csucsoritos, nyaralos, fényképet tesz ki azert, mert varja a likeokat, a követőket az normalis, de az nem, hogy valakiben dolgoznak a hormonok s minél tobb szexet akar az mar elítélendő. Meg mas partnerekkel az erkölcsi akadolyokba ütközik. Engem aztán hidegen hagyna, hogy előttem 100 férfival feküdt le, ha o életem nője, s minden mas stimmel.
A pua-nak az egyik baja az az, hogy tul sok az ingyen tartalom, igy el lehet veszni az információkban amik néha ellent is mondanak egymásnak. A másik, az ismerkedés egyfajta videojátékhoz hasonlo tevékenység pontokat kell gyujtened, s ha eleg pontod van a lany le fog feküdni veled. S a pua jol magyarázza el mik azok a pontok amiket be kell gyujtened, ahhoz, hogy csajod legyen. Igen a jokepuseg egy par pontot ér, de hülyeség, hogy csak azert mert jóképű automatikusan jár a csaj. Ha egy mondatot nem tud kinyögni, meg szakadt pizza-foltos pólóban varja, hogy majd a lanyok nyitnak fele, álomvilágában el. De mivel a pontok nem mindegyike, tanítható racionálisan, igy ra lehet fogni, hogy pénzkidobás az egesz. Mellesleg en is azt gondolom, hogy olvass anyagokat, s amivel azonosulni tudsz azt teszteld le. Pénzt ruhakra, könyvekre, (amiről pl egy randin tudsz beszélni) utazásokra, stb koltsd. Esetleg magánoktatasra, ha találsz valakit akiben 100%ban meg bízol, mert sikeres a mester es a tanítványai is.
Viszont el kell, hogy keseritselek, mert szerintem ebben az "iparban" senki nem fogja azt mondani, felénk, introvertalt vagy, nyugi ezzel is lesz millió csajod. Ha nem próbálkozol es kapsz tobb száz visszautasitast, (ami elegge elveszi az embernek a kedvet:( ) akkor nem lesznek sikereid.
Akit nagyon szeretek hallgatni, s nagyjából nem hülyeségeket mond, az rsd max. Angolul van de egy középfokkal simán érthető. Rengeteg hasznos ingyenes anyagot találsz youtube-on tőle.
#11 Te... Te most komolyan a selfiezést hoztad fel, hogy jó színben tüntesd fel azt, hogy valaki nem 1, nem 2, nem 10, hanem 100 vadidegennel akar szexuális kapcsolatot létesíteni?
lmao tényleg elég érdekes világban élünk..
Jimmit a puafesztiválról javaslom. Ő már több ilyet nevelt ki.
Mondjuk azért az introváltságra megoldás az, hogy ráveszed magad, hogy kimész emberek közé. De ha szükséged van segítségre, akkor tényleg menj jó trénerhez, mert nemcsak a terepen eltöltött idő számít.
Hát nem tudom te miket nézel.
De:
1. Videókon sok beszámoló van, rengeteg fickótól.
2. Élőben is láttam nemcsak Jimmit, hanem sok tanítványát is.
Elég meggyőző.
3. Részt vettem később én is tréningen. Nekem (is) elegem lett abból, hogy nincs barátnőm.
Én is szkeptikus voltam, de még mennyire. De aztán elmentem, és megnéztem személyesen.
Meg hogy nem néz ki jól Jimmi? Meg fonaljárás? Ezen röhögök. Pont attól hiteles, hogy nem néz ki jól, és jól megy neki. Sőt: társaságomban is van sok srác aki még rosszabbul néz ki, és megy nekik.
Fonaljárás. Az hogy járj egyenesen? Huh de nagy dolog.
Nem, az a butaság, hog össze-vissza beszél és sokszor olyanokat, hogy ne kerüld ki a babakocsit és hasonlók, aztán meg utólag magyarázkodik, hogy "nem is úgy értette". Nem az a baj, hogy "genetikailag" nem néz ki jól, hanem hogy igénytelen, nem ad magára, pedig kihozhatna sokkal többet magából külsőre (és ezt a mentalitást adja tovább). Az meg, hogy egy srác elmondja videón, hogy milyen jót beszélgetett a trénerlányokkal, az számomra nem meggyőző referencia. Találkoztam élőben is Jimmivel, engem sajnos nem "nyűgözött le" a tudásával. Valahogy az összes fontosabb hazai PUA negatívan viszonyul hozzá, lehet hogy csak véletlenül vagy irigységből persze.
Ha neked tudott tanítani valami hasznosat, akkor természetesen vedd tárgytalannak a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!