Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem volt kapcsolatom, de most lehet alakul valakivel, de nem tudja, hogy még nem volt senkim, ti elmondanátok?
Figyelt kérdés
Én 23 vagyok,a fiú 28. De nem mondtam neki,hogy nem volt még kapcsolatom,mert elég ciki már az én koromba...2016. szept. 18. 20:42
11/14 anonim válasza:
Mi ezen a ciki? Ha ennyi idősen nem tudnád megszámolni, hány fa** járt benned, az ciki lenne.
12/14 anonim válasza:
Szerintem mond el, de kicsit később. Akkor ha biztosak vagytok már egymásban. Szerintem tök normális, hogy ilyet nem bízol rá akárkire.
És nem is szexeltél eddig egyáltalán? Ha nem, akkor én azt, hogy szűz vagy is akkor mondanám el, amikor volt már valami kis szexuális mondjuk valami orál már. Szóval már bíztok egymásban, hogy tudtok egymás örömére lenni.
13/14 anonim válasza:
Érdekes az utolsó vélemény is. Soha nem értettem, miért kell taktikázni... Amikor rákérdezett a korábbi kapcsolataidra, akkor kellett volna elmondani. Mondjuk az is furcsa nekem, hogy rákérdez valaki ilyesmire. Engem soha nem érdekeltek az exeim exei. Mondjuk nem baj, sokfélék vagyunk, ettől szép az élet. Én csak annyit mondok, élj egyszerűen, ne agyalj sokat, és legyél mindig őszinte. Ebből nincs baj.
14/14 anonim válasza:
Szerintem egy férfi esetleg beijedhet, hogy elég jó lesz e egy szűz lánynak azért gondoltam, hogy teher mentesen szopi nyali és akkor már nincs teher egyik oldalon sem legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!