Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány százaléka lehet kb. akik nem kellenek a nőknek és nagyon nehezen megy nekik az ismerkedés valamilyen ok miatt?

Szerintem több az olyan férfi, akinek vannak párkeresési nehézségei, mint akiknek nincsenek. Vagy a nőkhöz képest sokkal jobban el vannak tolva a kontrasztok, mert a nőknél csak a nagyon nem vonzóaknak gond a pártalálás, az átlagosak is hamar elkelnek, addig a férfiaknál sokkal kisebb az a réteg, akik bejönnek a nőknek, a maradék pedig többnyileg ki van kosarazva.
#10 es egyébként jól írta, nagyban függ a kortol, meg a céltól is a dolog. Pl eleve kevesebb nő jut egy fiatal férfira, mint nőre olyan téren hogy pl Én 20 éves srácként a 15-21 éves korbol válogathatok, addig egy 20 éves lánynak az optimális akár 30 éves korig is egy férfi.
Aztán 30 körül kezd el fordulni a dolog, míg a nők veszítenek a vonzóbb kinézetükből ahogy öregednek, addig a férfiak igazi férfiak lesznek, valamint nekik ott vannak már a fiatalabb pipik. Így van hogy hogy ebben a korban a nők, mivel ketyeg a biológiai órájuk, más szempontok alapján választanak már férfit, ugye egyrészt már ők sem olyan vonzóak, és tágak a lehetőségeik, mint régebben, be kell érniük kevesebb választékból is, valamit itt már nem a valódi vonzalom a cél, hanem a leendő gyermeküknek keresnek egy olyan apukát, aki el tudja őket majd tartani, és meg is állapodnak mellettük.

11#
Teljesen egyetértek, végre valaki leírta rajtam kívül is!
Eddig akárhány kérdésnél ezt leírtam, mindig 0%-ot kaptam rá, de cáfolni persze nem cáfolta senki.

Induljunk ki tényszerű adatokból, pl egy demográfiai grafikon házassági mutatóiból (itt van egy: [link] [igaz ez 2009-es, de nem volt az olyan régen]).
A grafikon szerint 30 év alatt csak a népesség kevesebb mint 10%-a házas, 50 év felett meg már drasztikusan elkezd növekedni az özvegyek száma. Tehát ha átfogó képet szeretnént, a 30-50 közötti korosztályt kell vizsgálnunk. Ebben az intervallumban a nők ~20%-a, míg a férfiak ~40%-a egyedülálló úgy, hogy soha nem volt házas.
Eddig tartanak a tények. Tovább lehet gondolni, hogy mennyi ezek közül az, aki a komplexusai illetve pszichológiai problémái miatt egyedülálló. Talán az 50%-a.. nemtom.

Na de ha hamar elkelnek ezek a nők, akkor valakikkel csak vannak, nem?
Tehát ugyanannyi nő van párkapcsolatban, mint férfi, ha a heteroszexuális monogám kapcsolatokat nézzük.

Ezzel a programmal adatokat gyűjt a facebook ismerőkről, ami elemzi a kapcsolati státuszt is:
Régen működött, de most valamiért nem, de hátha nektek megy.

# 17
Igen ez így van, de mivel nem törvényszerű, hogy a házastársak azonos korúak legyenek, ebből adódik ez a nagy különbség.
Fentebb írta is valaki, hogy a hölgyeknek jellemzően idősebb partnereik vannak, míg az uraknak többnyire fiatalabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!