Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan ferfiak, akiknek jo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan ferfiak, akiknek jo munkajuk van, mit varnak el a baratnojuktol munka teruleten?

Figyelt kérdés
Mernok, orvos, pilota stb...milyen munkaja legyen a baratnojenek?
2016. szept. 16. 16:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sajnos a tortető, karrierista pasik vonzanak (legalabbus eddig akik irant tobb erzelmet tudtam volna taplalni, azok voltak) . Azert nem akart velem jarni az egyik, mert nem vagyok ambiciozus, mas az eletstilusunk. A masik mas indokkal dobott, azg mondta nem velem van a baj, de ezt megis megjegyezte.

25 eves vagyok, elvegeztem egy egyetemet, most mesteren vagyok, de levelezon es mar csak 2 targyat kell abszolvalnom, es azokra se nagyon kell bejarni. Tanulok nyelvet, nemsokara felsofokuzok, es havi 4 nap dolgozok. Tenyleg rengeteg szabadidom van, amit semmittevesre hasznalok fel. Es ez szurta a szemuket. Fel ev, mire vegzek az egyetemen, utana szeretnek dolgozni. Sajnos a diplomammal nem sok lehetosegem van, de azert keresgelek, ha nem jon ossze van mas tervem, de az nem fugg ossze a szakmámmal.

Egyebkent amilyen vagyok:kulsore apolt, jo alaku, sportolok rendszeresen, az arcom is szep, egyesek szerint egzotikus. Konnyen felhivom magamra a figyelmet, nem nehez ismerkednem ezert, de kapcsolatot kialakitani nagyon...nehezen fog meg valaki, eddig 2 srac volt, de mindketto lekoptatott inkabb.

Belsore, ertelmesnek tartanak, el tudok beszelgetni melyebb temakrol is, sokminden erdekel. Meg tudtam nevettetni oket, jol ereztek magukat velem, ezt ereztem es mondták is. Es megsem kellettem.

Ennyire szanalmas lennek? Hogy azert mert sajnos nem vagyok celtudatos, ezt beismerem, ezert nem tudnak velem komolyabban tervezni? Ha valamibe belekezdek, akkor nem lustulok, addog hajtom magam, ameddig el nem erem, a gond azzal van, jogy nehehen tuzok ki celokat.

Felre ne ertsetek, nem a penz miatt fontos nekem, hogy a pasinak jo munkaja legyen. (Gazdag a csaladom, nem szenvedek hianyt semmiben) Nem akarom magam eltartatni sem, dolgozni akarok ez biztos, de nem leszek se mérnök, se biofizikus....

Nem is fontos a munka, inkabb úgy mondom, hogy imadom a muvelt es ertelmes sracokat, de ok altalaban sokra viszik. Felolem lehetne meg nem ertett művész is.

A kulso is fontos nekem, nem tudok egyutt lenni olyannal, aki irant nem vonzodok. De az ilyen ferfiaknak kevés vagyok !?

Tehat ha nem lesz csucsszuper karrierem, akkor nem fogok kelleni az ilyen kaliberu pasiknak soha ? Vagy ha mar lesz munkam, amit szeretek es amiben lelkes vagyok, akkor az eleg lehet ahhoz, hogy velem legyenek ? Most csak az a baj, hogy a mostani eletszakaszomban "naplopo" vagyok, vagy konkretan szamit majd, milyen jo a munkam?

Mondtam nekik is mi szeretnek lenni, es h mar nagyon dolgoznek, szoval nem azt mutattam, hohy nekem teljesen megfelel ez az életmód es eszemben sincs változtatni... de megis elvaltak utjaink, ezert nem nagyon ertem mi van. :/

2016. szept. 16. 20:29
 12/15 A kérdező kommentje:
(Tuti valaki megjegyzi, hogy gold digger vagyok biztos, de szeretnem leszogezni, hogy ha olyan ferfiba szeretnek bele, akinek nincs nagyon jo munkaja, az se lenne baj, de azert tettem fel a kerdest, mert eddig csak ilyen pasik tudtak megfogni nagyon, borzalmasan felnezek rajuk es rajongani tudok ertuk, valamint motiválnak)
2016. szept. 16. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Nornalis meloja legyen ( ne egy gyári munkás,vagy takarítónő amit barki el tud végezni ) és szeresse amit csinál.Nem hiányzik az, hogy egész nap panaszkodjon,hogy milyen ehez a munka s hogy nem keres semmit
2016. szept. 17. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom kérdező... Az egyik korábbi válaszadó vagyok és nő. Az én férjem fiatal, ügyes, törtet ezerrel és sikeres is a munkájában, viszont nagyon családcentrikus és minket teljesen függetlenít a munkájától. Szóval ez személyfüggő, szerintem értelmetlen ezen diskurálni, mert mindenki más. Az én férjemnek az az első, hogy a gyerekeket ellássam. Munkával kapcsolatban abszolút semmi elvárása nincs. Amit mondok, az lesz. Ahhoz sem ragaszkodik hogy dolgozzak, noha fogok, ez nem kérdéses. Csak érezzem jól magamat. És ne haragudj hogy ezt mondom, de sosem kezdenék olyannal, akinek erre vonatkozóan vannak kikötései. Előbb szeretne bele a külsőségekbe, mint a személyembe. Pedig mindent utóbbi határoz meg. Ha mi nem feltétel nélkül szeretnénk egymást, pont olyan szar házasságban élnénk, mint sokan körülöttünk. Én erre nem vágyom még egy tonna aranyért sem. :-( A nyugalom megfizethetetlen. Nekünk is megvan mindenünk, de fő a szerelem és a nyugalom. Hiába szebb vagy gazdagabb vagy több diplomával rendelkező más pár, ha ölik egymást. Egyszerűen tedd félre ezeket a dolgokat és lazítva ismerkedj. A lusta dögöket úgyis kiszűröd. Szerintem rágörcsölsz ezekre a dolgokra és az a baj.
2016. szept. 17. 14:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van. Borzasztóan görcsös vagyok és emiatt gátlásos is. Mindig azt figyelem, nehogy butaságot mondjak, nehogy rossz szinben tünjek fel, nehogy nehogy. Annyira meg akarok felelni, hogy közben néha elfelejtem azt nézni, hogy milyen a másik személye, nekem egyáltalán megfelel-e maga az ember vagy csak megszédít az, hogy látom milyen lelkes, amibiciózus, müvel és értelmes. De ez még nem minden sajnos. Ezt néha elfelejtem....
2016. szept. 17. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!