Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan ferfiak, akiknek jo munkajuk van, mit varnak el a
baratnojuktol munka teruleten?
Én nem várok el semmit. Van olyan helyzet amikor ezt nem tudjuk megválasztani, de ha olyan munkája van amit szeret és élvezettel csinál akkor az tök jó dolog.
2016. szept. 16. 16:56
Tervek szerint jó munkám lesz. Nem várok el semmit, vagyis de, prosti ne legyen nyilvánvalóan, ezenkívül bármi, és jó lenne, ha szeretné is csinálni és ne csak egy nyűg legyen neki. 23/F
2016. szept. 16. 16:59
be kell érni a minimummal, egy férfinak nem lehetnek elvárásai, mert az már sok lenne
2016. szept. 16. 17:07
Hármas amúgy ez viccen kívül benne van, így se nagyon találok barátnőt pont az hiányzik, hogy kialakuljon még egy elvárás, aztán már tényleg semmi nem lenne, sose :D
2016. szept. 16. 17:13
Ja, vagy az ostoba felszines ribi aki csak a testével tud kompenzálni minden helyzetben mert ő nagyon különlegesnek hiszi magát, vagy az egzisztenciás válogatós, semmi sem elég jó, mindig mindenbe belekötni, irreális elvárásokkal nő féle, közötti választás van férfinak. :D Milyen elvárásokról beszélünk férfiról?
2016. szept. 16. 17:19
Szerintem ezt nem munkafüggővé kell tenni, sem a nő, sem a férfi szempontjából. Én rendesen alul vagyok képezve a férjemhez képest, de nem ez számított. Persze tanulok, mert ennél többre van igényem. Azért nem szívesen lennék egy 5 diplomás rusnya dög felesége és ez szerintem fordítva is igaz normál esetben. Sokkal fontosabb hogy mennyire értelmes, szorgalmas az illető.
2016. szept. 16. 17:28
7/15 A kérdező kommentje:
Olyan ferfiak velemenye erdekel elso sorban, akiknek nincsenek problemai csajozas teren. Akik jol neznek ki, okosak, magabiztosak.
A páromnak nincsenek problémái csajozás terén, sőt, és jól fizető, stabil munkahelye van. Annyit vár el tőlem, hogy legyen fix munkám és keresetem- optimálisan 150 nettónál több.
2016. szept. 16. 18:09
Kérdező, attól hogy valakinek a fiatal éveiben a csajozás nem ment az nem jelenti azt, hogy 30 éves korára mondjuk ne lenne népszerű a nők körében. Valakinek még kell küzdenie azért, hogy elismert legyen, jó munkahelye legyen, még hát a férfi kinézete a legtöbb esetben harminc éves korára pozitív irányba változik. Gondolom te most nem 20 évesektől kérdeztél, de azért én is válaszoltam, mivel nemsokára végzek egy jó egyetemen és tervek szerint jó állások is lesz. Én nem voltam egy népszerű srác régen, de most már kezd változni a dolog, és szerintem ennek nemsokára meg is lesz a gyümölcse. Kettes válaszoló voltam. 23/f
2016. szept. 16. 18:28
Amig nem voltak komolyak a szandekaim, addig nem igazan erdekelt. Legyen ram ideje es csak akkor beszeljen rola, ha erdekesebb, mint hogy eppen melyik kolleganöje idegesiti.
A mostani baratnöm (akivel mar nagyon is komolyak a szandekaim), elöször a mediaban dolgozott, ami nagyon izgalmas volt. Plane, hogy nehanyszor elkisertem erdekes esemenyekre. Most viszont tanitonenikent dolgozik egy nagyon jo helyen. Egesz nap futkos a gyerekekkel (mindig is jo alakja volt, de most aztan olyan, mintha elsportolo lenne), kielheti a kreativitasat es annyi szeretetet kap a kicsiktöl, hogy annak ellenere, hogy azert kimeritö a munkaja, örömmel megy oda es teljesen feltöltödve jön haza onnan. Ez a reszemröl termeszetesen nem elvaras (amit nem is tartanek fairnek), de iszonyatosan örülök neki es szerintem kapcsolatunkra is jotekony hatassal van, hogy ilyen kiegyensulyozott es örömet okoz neki a munkaja.
2016. szept. 16. 19:14
Kapcsolódó kérdések: