Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem akarnak megcsókolni a nők, mert lyukasak a fogaim?

Figyelt kérdés

Netről randizok csajokkal. Randin eddig minden nőt le akartam kapcsi smárolni, de eddig mindenki elhúzta a fejét vagy mondta hogy nem nem...

Lehet azért mert elől hiányzik pár fogaim és a többi nagyon lyukas feketét. Orvoshoz nem megyek, erre pénzt nem adok ki, viszont minden nap mosom a fogam.

2016. szept. 15. 14:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben most menteném a menthetőt :D Ne haragudj ,de fog nélkül senki sem fog komolyan venni ,igénytelennek fognak nézni és az most mindegy ,hogy mosod vagy nem. És ezt nézheted egy befektetésnek is , ha most betömeted helyrehozod az nem olyan vészes mint egy kihúzott fog pótlása.. Anyum most csináltatta az összeset, nem kellet sokat pótolni , de így is százezer forint felett járunk , nem kicsivel... ha most van pár rossz fogad azt helyre kellene hozni mert az pár tízezer, később már kb a tízszerese lesz.... :D Amúgy nekem is volt , hogy volt rossz fogam , de nem hagytam , nagyon szégyelltem és annak ellenére , hogy utálom a tűket elmentem és helyre hoztam, te ís tegyél így :)
2016. szept. 15. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez trollkérdés :D

Ilyen nincs. Cipő, ruha, haj és FOGAK alap, hogy mindig rendben legyenek.

2016. szept. 16. 01:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen.A szájszagodról nem is beszélve.
2016. szept. 16. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!