Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódok mindig a problémás nőkhöz?

Figyelt kérdés
Lassan 40 leszek és mindig olyan nőket fogtam ki akik vagy megcsaltak vagy kihasználtak... Mindenki már látta az elején ezeket csak én nem,meg aztmondták,hogy szebb ,értelmesebb nőt is találhattam volna. Valahol a kapcsolataim elején láttam a hibáikat de bíztam bennük és mégis nem jól végződtek a kapcsolataim pár év alatt és mindig én jöttem ki rosszul. Miért van az ,hogy akit mások normálisnak tartanak én azt általába unalmasnak tartottam vagy nem éreztem irántuk vonzódást?
2016. szept. 14. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! Én ugyan csak 33 vagyok, de kb eddig minden nőm "zakkant" volt valamilyen szinten. Van ez így. Ha gyógyírt találsz rá, kérlek nekem is szólj!
2016. szept. 14. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne okold magad, inkább tanulj belőle. Biztos már letisztult benned mostanára mi az amit NEM akarsz, zsigerből ki tudod szúrni a figyelmeztető jeleket, feltételezem.. Amúgy arról, hogy az ember kihez vonzódik nem tehet. Kicsit emeld meg a lécet, lehet hogy valamiért úgy gondoltad, hogy nem érdemelsz meg egy teljes értékű partnert vagy szerettél volna segíteni rajtuk, egyengetni az útjukat. Ezeket a belső mozgatórugókra rájönni nem kis feladat.

Ne csüggedj el, könyveld el tapasztalatszerzésként, remélem szerencsésebb leszel a jövőben!

2016. szept. 14. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
*ezekre a belső
2016. szept. 14. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Legyen jo ugyveded es o segit Neked! A vonzodast nehez atirni.

N

2016. szept. 14. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!