Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarsadalmi rang? Ez igy problemas?
Figyelt kérdés
ferfi diplomas a no szak munkas de egy helyen dolgoznak. Ferfi gazdag csalad a no szerenyebb.2016. aug. 12. 15:43
1/9 anonim válasza:
Nem Indiában élünk tudtommal, ha a lány alapvetően értelmes, akkor mi a probléma?
2/9 anonim válasza:
Eszembe nem jutna ilyenen fennakadni, ha egy normális, kedves, számomra tetsző nőről lenne szó. 1 munkakör van, amit nem tudok elfogadni, az a prosti, amúgy teljesen mindegy mit dolgozik, hiszen dolgozik, és nem vár csak otthon a megmentő lovagra. Inkább legyen egy nő takarítónő, minthogy az legyen a fő foglalkozása, hogy ő apuci egyetlen pici lánya. 25/F
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a nő azért szakmunkás, mert a szerényebb család nem tudta kitaníttatni, és diplomásban is láttam már olyat, hogy csak meresztettem a szemem, hogy ENNEK nem hiszem, hogy egyáltalán a nyolc általános sikerült. Igaz, hogy hét év alatt fizetős szakon, de összekapart egy diplomát.
Szóval a két dolog nem függ össze.
Ha egyébként jól kijönnek, van közös beszédtéma, szellemileg is partnerei egymásnak, és hasonlóak a nézeteik családról, házasságról, gyerekvállalásról, pénzügyekről, világnézetben sincs nagy különbség, akkor hajrá!
Ezek sokkal fontosabbak, mint az, hogy kinek milyen papírja van.
4/9 anonim válasza:
#1 ahhoz képest eleg sok itt az indiai :D
5/9 fru_ válasza:
Ha kettőjüknek ez így jó, akkor jó.
Nekem volt iylen, az jó volt.
6/9 anonim válasza:
Fordított felállásban gondolom már jönnének az ”isten őrizz, ne kezdj vele, egy férfinak legyen egzisztenciája˝ ( a hideg kiráz ettől a szótól, a sok pénzes f...sz jut eszembe, aki azt hiszi bármit megtehet), és hasonló kommentek.
7/9 anonim válasza:
#6 Igen, de a férfiak nem ilyenek. ;-)
8/9 anonim válasza:
Ez a nők szerencséje, hogy mi férfiak nem ilyenek vagyunk. Nekünk vannak érzéseink, nem csak a hasznot lessük a másikban. Ja, bocsánat, a nőknek is vannak érzéseik, igen tudnak dühöngeni, vagy sírni, ha valami nem úgy alakul, ahogy ők akarják, vagy valami negatív dolog történik velük. Olyankor megy a zokogás, hiszti, stb. De egyébként leszarják, hogy másnak van e valami gondja-baja, nekik legyen jó, ez nekik a lényeg. Ja igen, a nők fegyvere a sírás, ez ellen kell felvértezni magunkat!
9/9 A kérdező kommentje:
jelen esetben en vagyok a lany . Koszonom a valaszokat. Vannak erzeseim hisz ezert zavar egy picit. Nem mozgat a penz , azert van nekem is mindenem, mert megdolgoztam erte :) Azert kivancsi voltam, a ferfiak altalaban mit gondolnak errol. Forditva nyilvan mas sok nonek de engem nem uavarna ha forditva lenne
2016. aug. 12. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!