Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se írjak neki?
Elhívtam egy lányt randizni, azt mondta: ma nem érek rá:/
Aztán mondtam hogy holnap is lehet, azt írta erre holnap este jön haza.
De mivel nem írta hogy máskor benne lenne ezt nemnek veszem. Haverom azt mondja hogy nem kell nyomulni, hanem türelmesen. Szerintem meg nincs értelme ha itt volt neki a lehetőség és ilyen kimérten válaszolt, én ezek után nem keresném egyáltalán. Ti?
Egyszerre csak egy időpontot kell felajánlani, ma nem ér rá, oké. Nem rögtön feldobni neki másikat.
Ő szokott keresni téged? Ha igen, akkor 1 hét múlva felajánlanék egy másik időpontot, és ha akkor sem, utána nem foglalkoznék vele.
Ha nem keres viszont, szerintem hagyd, egy kapcsolat, érdeklődés, ismerkedés, két félen múlik, tehát mindkét fél tegyen bele energiát, én sosem tartottam fent egyoldalú kapcsolatokat, barátiakat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!