Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez mennyire befolyásolna a döntésetek a párkeresésben?
26 evés vagyok eddig is mindig komoly kapcsolatot kerestem és ezután is azt akarok. Nem hazudok és őszinte vagyok, betartom a szavam és az ígéreteim is mindig. Ha valakit szeretek akkor minden fele képen kimutatom és teszek is érte, hogy erezze, hogy törődöm vele de.....
és itt jön a problémásabb rész.. a munkám miatt sokat vagyok távol, néha akar hónapokra is el kell utaznom, és ebből adódóan tönkre is ment egy kapcsolatom ahol van egy közös kisfiunk. A munkám nem hagyhatom mivel szerződéses és meg 10 évre szol.
ezek a dolgok menyire folyásólnák be a döntésetek?
Nekem nem jelenten problémát a távkapcsolat, az akár el is mélyítheti a kapcsolatot, nincs az a rohanó tempó stb..
Viszont a katona dolog miatt folyton aggódnék, szóval nem a távolsággal hanem, mivel laikus ismereteim vannak csak, így a munka veszélyessége zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!