Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ez mennyire befolyásol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez mennyire befolyásolna a döntésetek a párkeresésben?

Figyelt kérdés

26 evés vagyok eddig is mindig komoly kapcsolatot kerestem és ezután is azt akarok. Nem hazudok és őszinte vagyok, betartom a szavam és az ígéreteim is mindig. Ha valakit szeretek akkor minden fele képen kimutatom és teszek is érte, hogy erezze, hogy törődöm vele de.....

és itt jön a problémásabb rész.. a munkám miatt sokat vagyok távol, néha akar hónapokra is el kell utaznom, és ebből adódóan tönkre is ment egy kapcsolatom ahol van egy közös kisfiunk. A munkám nem hagyhatom mivel szerződéses és meg 10 évre szol.

ezek a dolgok menyire folyásólnák be a döntésetek?

2016. szept. 13. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem jelenten problémát a távkapcsolat, az akár el is mélyítheti a kapcsolatot, nincs az a rohanó tempó stb..

Viszont a katona dolog miatt folyton aggódnék, szóval nem a távolsággal hanem, mivel laikus ismereteim vannak csak, így a munka veszélyessége zavarna.

2016. szept. 14. 12:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó ezt olvasni, hogy van akinek ez nem gond. Valoban veszélyes szakma, es nem egyszer és nem kétszer kockáztatam az életem, de ha minden igaz ez a mostani az utolso bevetésem, ezutan szakmát váltok a katonaságon belől is. Nem szeretném , hogy a kisfiam soha ne ismerje meg az édesapját
2016. szept. 14. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Én tökéletesen megértelek és tudom, hogy nem könnyű. Azzal nem értek egyet, hogy ennyire le kell írni azt aki távkapcsolatban él, mert ő is ugyanarra vágyik mint mindenki más... Naponta odabújni a szerelméhez, de nem teheti meg valami miatt és ezért nem hibás és nem is bűntethető azzal, hogy nem érdemel szerelmet vagy kapcsolatot, csak meg kell találni azt aki képes kitartani melletted így is. Ami tudom, hogy nem könnyű és sajnos akad olyan is, aki nem értékeli semmire azt, hogy mellette állsz. Ha gonodlod szívesen beszélgetek veled hátha könnyebb lesz egy picit.
2016. szept. 14. 16:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszi, lehet joll esne egy kis beszélgetés
2016. szept. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!