Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem bunkóság a részéről?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy fiúval. Beszéltünk Facebookon. Kérdeztem tőle hogy holnap találkozunk-e, azt írta hogy nem, de azt se tudta megmondani kb. mikor lesz Facebookon és ír. Válasz nélkül csak úgy kilépett, mindenféle köszönés nélkül. Erre írtam neki hogy milyen dolog ez hogy csak úgy kilép, erre azt írta hogy hagyjuk ennyiben. De volt már úgy hogy konkrétan megírta hogy nincs kedve velem találkozni.2016. szept. 12. 22:20
1/22 anonim válasza:
Mondanám neki, hogy pápá és kitörölném, ha már az elején ilyen figyelmes
2/22 anonim válasza:
Szerintem ne fuss utána. Ne csinálj magadból hülyét, ha nem muszáj. Nem érdekled valószínűleg.
3/22 A kérdező kommentje:
Meg megírtam neki hogy milyen rosszul éreztem magam, mert nem rég beteg voltam, és azt írta rá hogy fúj.
2016. szept. 12. 22:24
5/22 anonim válasza:
:D Ez egy paraszt, azt meg csak egy szó illet -> lapát!
6/22 A kérdező kommentje:
Mindketten 24 évesek vagyunk.
2016. szept. 12. 22:26
7/22 anonim válasza:
Egy 10-est simán letagadhatna. Mit akarsz tőle? Én az ilyeneket messziről elkerülném, tirpák. 😁😁
8/22 Noren1989 válasza:
Szórakozik csak veled...te nem így tettél vele?
9/22 A kérdező kommentje:
Mit írjak neki vissza arra hogy hagyjuk ennyiben? Vagy erre már ne is írjak?
2016. szept. 12. 22:32
10/22 anonim válasza:
Én biztos nem írnék semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!