Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte lányok, nők! Hányan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte lányok, nők! Hányan adnátok esélyt ismerkedésre egy ilyen szerintem átlagosnak tekinthető arcú férfinak első körben?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval még semmit nem tudtok róla csak hogy így néz ki, és próbálkozna nálatok. Azonnal lepattintatnátok vagy lenne esélye?

Külföldi sportoló szóval nyugodtan őszintén, nem fogja elolvasni a véleményeteket :D

2016. szept. 12. 13:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Szerintem is nagyon butának tűnik és ez engem rögtön eltántorítana tőle. 35 éves vagyok.
2016. szept. 12. 13:47
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a baj vele. Én mindig is az átlag pasikat kedveltem bár ez a kép annyira nem nyerő a srácról. De az is igaz hogy a legtöbb fiú akit ismerek komoly gondokkal küzd. Önértékelési problémák ön és/vagy világ, nő gyűlölet hangulatingadozások stb. Valamiért a megmenteni való embereket gyűjtöm. De lényeg a lényeg azok az átlagos külsejű a pasik akiket ismerek vagy önmaguk miatt nem találnak nekik megfelelőt vagy van valakijük szóval nem hiszem hogy igaz lenne hogy csak azért mert valaki átlagos nem talál párt. Illetve igaz lehet ha nem a szintjének (átlagos) megfelelő lányokat keresi. A kikent kifent cicák és a természetes szépségek is nyugodtan kereshetnek egy "farok mércét" maguk mellé és ennek megfelelően nem egy átlagos a tömegbe beleolvadó embert fognak keresni. Persze ennek is láttam már az ellenpéldáját. De az összes barátnőmnek akit átlagosnak mondanék nagyrészt átlag kinézetű pasijuk volt szóval én úgy gondolom nem mindegy milyen közegben mozog az ember.
2016. szept. 12. 13:49
 13/27 anonim ***** válasza:
53%
Persze, hogy lenne esélye. Alapvetően bárhogy kinézhet, ha más nem sül ki a beszélgetésből, maximum egy kis baráti csevej. Finoman és intelligensen is lehet közölni, ha nem akarsz tőle semmit, mert esetleg beszélgetés alatt kiderül, hogy mégsem passzoltok..
2016. szept. 12. 13:49
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem az esetem, de nem látok benne semmi különösebben taszítót, nem olyan típus, akinek az arcától még a lovak is megijednek, szóval ha amúgy találkozáskor, első fellépéskor szimpatikus lenne, adnék neki esélyt.
2016. szept. 12. 13:50
 15/27 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem semmi baj nincs a külsejével.

Megtisztelve érezném magam, ha normálisan, kedvesen, intelligensen közeledne hozzám.

És mivel semmit nem tudnék róla első körben, ezért természetes, hogy kapna egy esélyt- aki azt írta, hogy "buta feje van" vagy hasonló- nem tudom, hogyan lehet egy ilyen képről ezt minden kétséget kizáróan megállapítani, de mindegy.

2016. szept. 12. 13:53
 16/27 anonim ***** válasza:
45%
11-es vagyok. Nem azt írtam, hogy tény, hogy buta, hanem hogy butának tűnik. Számomra sajnos tényleg annak tűnik, ezért nem jönne be, nem ismerkednék vele.
2016. szept. 12. 14:01
 17/27 anonim ***** válasza:
54%

Azért tűnhet butának, mert enyhén "ősemberes" karakteres, vonásai vannak, bár ahhoz meg fele ekkora homloknak kellene lennie. Nem az a kiköpött szépfiú az tény, de szerintem teljesen rendben van a srác.

N 40

2016. szept. 12. 14:05
 18/27 anonim ***** válasza:
6%
Annyira értetek kritizálni... Mutassatok már egy képet ti is lányok, hadd kritizáljunk mi is.
2016. szept. 12. 14:15
 19/27 anonim ***** válasza:

Szép barna szeme van, de úgy egyébként nem tetszik. A kövérebb pasikat szeretem, nekem ő sovi.

Viszont ha szép a mosolya és számomra szimpi a személyisége, akkor adnék esélyt neki simán. Egyetlen képből nem lehet határozottan megmondani.

27N

2016. szept. 12. 14:25
 20/27 anonim ***** válasza:
67%
Mondd 40%-os neked mi fáj?
2016. szept. 12. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!