Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még is pazaroljam az időmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is pazaroljam az időmet egy ilyen emberre? Vagy ismerkedés alatt hogyan kellene viselkedni?

Figyelt kérdés
Most azért mert valakivel ismerkedik, attól még le kell tojnia? Nem pont az lenne a lényeg hogy minél gyakrabban találkozzunk? Ő csak akkor akar találkozni amikor csak akar, nem érdekli hogy én pl. nappal is szeretnék. Egész nap nem is keresne csak este, én meg mint egy hülye várok rá. De hiába keresem én akar napközben is arra nem reagál. Azt mondja neki sok dolga van, pedig még nem is dolgozik. De ha dolgozna, akkor is tudna időt szakítani, persze ha akarna. Kérdezem tőle hogy mikor találkozunk, z a válasz hogy nem tudja. Ha nem keresem, akkor meg azt írja hogy ne haragudjak. Olyat is írt már nekem, hogy azért nem találkozik velem mert nincs kedve. Meg az is előfordult már hogy Facebookon is beszéltünk, és köszönés nélkül kilépett. Másokkal is így bánnának ismerkedés alatt?
2016. szept. 12. 08:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%

Van felesege meg gyerekei. Ez az egy magyarazza a nemtorodomseget. Sajnos ez szokott lenni.

N

2016. szept. 12. 08:48
 2/18 A kérdező kommentje:
Nincsen felesége, és gyerekei sem. Ez 100%.
2016. szept. 12. 08:50
 3/18 anonim ***** válasza:

Igen, velem is viselkedtek már így.

Több oka lehet!

- nem tetszel neki eléggé, de nincs más, aki elszórakoztatná

- tetszel neki, de rajtad kívül még másnak is csapja a szelet és így nem tud mindenfelé 100%-osan koncentrálni

- alapból érdektelenebb egy kicsit

.

.

.

Találgathatunk az igazat úgyis csak ő tudná megmondani, de ahhoz meg nincs elég töke...le merném fogadni.

Azért ne ugráld nagyon körbe, neki is kellene tenni valamit azért, hogy haladjatok előre, ne csak a sült galambot várja!

2016. szept. 12. 08:56
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha valakit őszintén érdekel a másik, akkor nem ezt csinálja. Nekem is volt hasonló, aki így viselkedett ismerkedés alatt, sőt, következetesen egy-másfél órákat késett a randikról, hát mit ne mondjak, nem az volt a benyomásom, hogy olyan nagyon szerelmes lenne. Vagy ami a kedvencem: írt nekem valamit facebookon, én egyből válaszoltam rá, majd gondolván, hogy akkor most úgyis ott van, vártam a választ, ami kb 20 perc múlva érkezett legközelebb. Hát oké. Nagy felüdülés volt ez az élmény után olyannal találkozni és ismerkedni, aki tényleg érdeklődik, akinek tényleg komolyak a szándékai- keres magától, rendesen lehet vele online beszélni (de még offline is), keresi a lehetőségeket a találkozásra, programokat szervez és nem csak tőlem várja a csodát, satöbbi. Lehet, hogy ez a te ismerkedésed olyan típus, aki ennyire magasról tesz másokra, de ha így van, akkor sem érdemes hosszabban tervezni vele, a kapcsolat alatt is folyton bizonytalankodnál miatta. Meg különben is, erőltesse meg magát, ha tényleg érdekled.
2016. szept. 12. 08:57
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem ugrálom körbe.
2016. szept. 12. 08:57
 6/18 A kérdező kommentje:
Velem is csinálta már azt hogy beszéltünk Facebookon én egyből válaszoltam, de ő meg vagy 5 perc múlva.
2016. szept. 12. 09:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, hogy ő téged még így is érdekel. Akkor meg minek strapálja magát?
2016. szept. 12. 09:23
 8/18 A kérdező kommentje:
Pedig nem, mert sokszor összeveszem vele emiatt. De bocsánatot kér utána, ha meg megbocsátok akkor minden elölről kezdődik.
2016. szept. 12. 09:25
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

Miért ne viselkedjen így veled?

Akkor is megbocsájtasz neki, keresed, futsz utána, még te tipródsz, hogy hogy tudnál jobban megfelelni az ő igényeinek.

Eszed ágában sincs kirakni, kicsit belengeted, hogy szakítasz, aztán fél perc után megbocsájtasz.

Semmi oka nincs rá, hogy ne törölje beléd a lábát, az a nagy helyzet.

Innentől már nincs értelme bármit is tenned, mert te is így kellesz neki, neki ez jön be. Akkor is ugrasz, ha ő napokig nem is törődik veled. Neki kényelmes, megfelelő, teljes mértékben alkalmazkodsz hozzá, stb.

Nincs érdeke ezen változtatni, ha neki ez így jó.

Meg is érdemled.

2016. szept. 12. 09:42
 10/18 A kérdező kommentje:
A legtöbbször ő szokott keresni.
2016. szept. 12. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!