Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre lehet venni egy pasin ha önbizalomhiányos? Vagy önértékelési gondjai vannak. Lehet hogy ezért nem kell senkinek?
Igen, észre lehet venni.
Kezdj el önismerettel foglalkozni, olvass ebben a témában könyveket, növeld az önbizalmadat.
A dicséretet ne mástól várd. Ha nem dicsérnek meg, akkor padlót fogsz? Magadra légy büszke, az elért sikereidre..stb. Saját magadnak elért céljaid növeljék az önbizalmadat, ne mások mondvacsinált dicséretei.
Az 1-es válaszolónak tökéletesen igaza van.
Ne függj másoktól. Tanulj meg egyedül is teljes életet élni.
Nem lesz könnyű, főleg az első lépéseket megtenni, de utána a saját sikereid hajtanak majd előre.
Igen, észre lehet venni!
A nőkön is...
Egy kis emberismeret szükséges hozzá.
Sokan hiába leplezik, egy hét elszólásuk, megnyilvánulásuk mégis elárulja őket.
Nem tudom, hogy magad miatt tetted-e fel a kérdést, de ha igen, akkor érdemes lenne egy kicsit ilyen téren is foglalkozni magaddal.
4-es vagyok!
Ha gondolod nekem írhatsz, én szívesen segítek neked, beszélgetek egy kicsit veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!