Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek hogy itt minden férfi azért sír mert nem magas meg kigyúrt, és minden nő azt írja hogy nekik a magasság mindegy, a kigyúrt test meg egyenes visszataszító?
Figyelt kérdés
Akik rendszeresen olvassák az itteni kérdéseket szerintem mind megfigyelték már ezt...2016. szept. 7. 17:34
11/20 anonim válasza:
Kérdező. Nem vagyok rasszista, de az a tag feka, és olyan genetikája van, hogy nem igaz. Az átlagos naturál hobbi sportolók döntő többsége sose lesz akkora. Ezt kéne megérteni, hogy jó pár kg izmot fel lehet építeni naturálba, de nem jó genetikával az a csávó az szinte lehetetlen. A vállairól nem is beszélve. Míg az úszó gyerek testét lazán tudja hozni bárki.
12/20 anonim válasza:
Pont, hogy messze nem írja ezt minden nő.
13/20 anonim válasza:
Szerintem főként a fiataloknak fontos a kigyúrt test, egy 30-as 40-es nő nem az izmoktól fog elájulni. Én meg sem nézem a képeket annyira hidegen hagy.
14/20 anonim válasza:
Igen, észrevettem. És azt is észrevettem, hogy a magas, kigyúrt srácok nem itt sírnak, mert feltehetően a nők éppen az ő farkukat fényezi bűnyállal'. A nőkről meg amúgy nagyon jól tudjuk, hogy szeretik megjátszani az erkölcsi főnyereményt, csak éppen minden nő füle mögött van egy kis vaj odakenve. Azokat a kijelentéseket meg teljes mértékben ignorálni szoktam, hogy nekik nem számít a magasság, a külső, meg undorítónak találnak egy formásra kigyúrt férfifelsőtestet. Ennél nagyobbat kajak egyik se kamuzhatna.
15/20 anonim válasza:
észrevettem
és azt is, hogy az alacsony nem kigyúrt pasik szellemileg zoknik, azért nem lehet velük mit kezdeni
16/20 One of a Kind válasza:
Mivel párszor már megkaptam, hogy kamuzom, ezért inkább már ki sem fejtem a véleményem. :P
17/20 anonim válasza:
Én még nem siránkoztam itt,szal kuss a neved....
18/20 anonim válasza:
Nem itt kell közvéleményt kutatni ,hanem a való világban(nem a tv műsorban) kell körbenézni. Én valahogy azt látom hogy kb mindenki talál párt csak ki kell várni az idejét,a sorát.
Az eküvőkön amiken részt vettem a férfi tag egyike sem volt kigyúrva és nem is volt mind 180 felett. A boltokban kiskölköt sétáltató családok férfitatagjai is igen gyakran sörhasű kopaszodó nem túl helyes krapekok és nem kosaras méretűek. Szóval na...nem kell állandóan siránkozni.
19/20 anonim válasza:
Mondjuk Terry Crews akkora arc, hogy simán eltekintenék a külsejétől, a humorát imádom :)
20/20 anonim válasza:
Nekem sem jön be a kigyúrt test.Legyen magasabb nálam 5-10 centivel, helyes arca legyen. Ne legyen se kövér, se túl sovány de nem fontos az izom.Nem az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!