Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mi a problémátok a társkeresést illetően?
Miért megy nehezen nektek? Küllemi adottságok, belső problémák? Mit tesztek érte, hogy változzon a helyzet?
Kort is írjatok!
Nincs. A pasik többsége unalmas, de erről nem én tehetek.
25
Önértékelési problémáim vannak, elég komolyak, és nem tudom elhinni, hogy bárki is tudna engem szeretni, mindig kevésnek érzem magamat mindenkihez.
Külsőre nincs gondom, csomóan elhívnak randizni.
20L
Nekem csak annyi problémám volt, hogy nem vagyok egy kifejezetten szép arcú lány, de azért echte csúnya sem, viszont ebből minden igénytelen nyomorék azt gondolta, hogy "beéri" velem is. Irtó szomorú TÉNYKÉNT kellett realizálnom, hogy a rendszeres testmozgás, ambíció, munkavégzés, önállóság, higiénia és tisztálkodás, intelligencia, alapvető házimunka végzése, valamint hűség és érzelmi intelligencia megléte egy férfinál az egeket verő luxus netovábbja. Míg ezek nálam is alapvető dolgok.
Ha egy férfinél ezek mégis megvannak akkor kb akármelyik nő az övé lehet, én pedig kiestem, mert nem vagyok fű de gyönyörű. És most nem csak a jóképű férfiakra gondolok, hanem kb bármilyen férfira akire együtt mind igaz a fenti tulajdonságok összessége.
Nekem az volt a problémám, hogy azok a fiúk találtak meg akik csak szexelni akartak. Két barátom volt, az egyikük érzelmileg nulla, a másik pedig egy tanulatlan paraszt. Az a vicces, hogy kb. mindegyikük átlagos kinézetű ember volt.
Aztán megismerkedtem a barátommal aki számomra csillagos 10-es pasi, kedves, önzetlen, melegszívű és imád engem. Hatalmas szerencsém van!
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!