Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos külsejű férfinak összejöhet egy ilyen átlagos lány, ha árufeltöltő a Tescóban, viszont jó a humora, empatikus, kedves, figyelmes?
Nem vagyok nő, de ez a pasas egy igénytelen tróger összbenyomását kelti (már bocs, főleg ha te vagy a képen).
Szerintem nem gáz, hogy árufeltöltő vagy, feltéve ha akarsz jobbat és többet, ergo vannak ambícióid. De magamból indulok ki, engem nem zavarna ha egy nő "csak" árufeltöltő lenne.
Itt csak az a probléma, hogy a csaj messze nem átlagos, hanem szép. Azért mondod átlagosnak, mert nem egy agyonszolizott, mindenemet kirakom a kirakatba lány?
A pasiról meg inkább nem nyilatkoznék. Csak annyit mondok jóval átlag alatt van.
Kicsit nem vagyunk tisztában a fogalmakkal!
A pasiról meg inkább nem nyilatkoznék. Csak annyit mondok jóval átlag alatt van.
Milyen egy átlagos pasi akkor?
A képen levő pasi simán lehetne átlagos, ha nem úgy nézne ki, mint egy pedofil csöves :D A stílusát eléggé át kellene alakítani. Simán lehetne vállalható külseje, de ez a haj, meg arcszőrzet rettenetesen igénytelen így.
Ha jól elvagytok, és már csók is volt, akkor nyilván bejössz neki.
Az árufeltöltő állás meg nem mindegy, hogy azért van, mert most épp ideiglenes azt talált, amíg tanul, vagy egyáltalán vannak ambíciói. De ha ez az életcél, hogy árulfeltöltő legyen, és csak úgy ússzon az árral, mint a döglött hal, nem akar fejlődni, az gáz. De akkor se a munka, hanem a hozzáállás.
"Ha szereti a munkáját és normális fizetést kap,..."
Na igen, ezek pont jellemzőek egy árufeltöltőre, a második kifejezetten....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!