Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít az egy 18-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az egy 18-30 év közötti nőnek, hogy egy férfinek piacképes szakmája van, vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy ikerpár pasi lenne, az egyik mérnök a másiknak csak egy érettségije van. Mennyivel lenne vonzóbb az előbbi?
2016. szept. 3. 20:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Jó, hogy le lettem pontozva, biztosan azért érdemeltem, mert próbálok korrektül állni az emberekhez. Bár mit is vártam ilyen pénzéhes, pénz orientált világtól, ahol az emberi értékeket csak bankjegyekben mérik.
2016. szept. 6. 16:55
 32/32 anonim ***** válasza:

Nekem megfelelnének az átlagos kinézetű lányok is de már nekik is az egekben van az igényük.Nekem csak az az egyetlenegy hibám hogy nem vagyok képes lealacsonyodni arra a primitív szintre ami a csajozáshoz kell.És itt nem csak arról van szó hogy divatosan öltözködni,ilyen tetkó,olyan piercing,ilyen meg olyan belőtt haj stb hanem emberileg is le kéne hogy alacsonyodjak egy gyökér szintre,mert valamiért a nők az ilyenekér vannak oda.Az meg mellékes hogy sokan úgy csinálják hogy egyszerre több csajjal kavarnak azt majd bejön az egyik nekik.Erre én nem vagyok képes

Mindegy is egyébként,engem nem érint a téma mert van barátnőm.Viszont nehezen megy a csajozás éppen ezért mert nem vagyok képes változtatni a stílusomon.Tehát igen bennem is van a hiba,de inkább választom a tisztességes és normális csajozást,bár így igaz hogy nagyon nehezen tudok valakivel összejönni de legalább akkor egy normális hozzám illővel hoz össze a sors.Lehet találni normális nőket is de ez eszméletlenül nehéz és szinte már nagyobb mázli kell hozzá mint megnyerni a lottó ötöst

Az a baj a nőkkel hogy ha valaki nem jó pasi akkor már automatikusan elvannak könyvelve a haverzónába (jobb esetben)

2016. szept. 7. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!