Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít az egy 18-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az egy 18-30 év közötti nőnek, hogy egy férfinek piacképes szakmája van, vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy ikerpár pasi lenne, az egyik mérnök a másiknak csak egy érettségije van. Mennyivel lenne vonzóbb az előbbi?
2016. szept. 3. 20:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
54%
Jó, hogy mindenkinek már diplomásnak,tervezőnek kell lennie, mert csak az a jó, csak akkor tudnám,hogy kik végeznék el a munka fizikai részét? Jó lenne megérteni,hogy az egyik nem igen létezhet a másik nélkül. pl. ha én építész tervező lennék, hiába rajzolgatnám a házikókat, épületeket, ha nem lenne a kőműves vállalkozó János bácsi és emberei,akik megépítik, vagy hiába lenne János bácsi, tervek nélkül hozzá sem tudna kezdeni. Engem személy szerint nem érdekel,hogy ki mit dolgozik, vagy mennyit keres azzal,ami a foglalkozása, nem az a fajta vagyok, aki azon puffog,hogy nézd meg ez,meg ez több száz ezret keres aztán "szinte" semmit nem csinál, bezzeg én a gyárban ott sz.pok 8 órát,aztán alig kapok valamit. Minek idegeskednék ezen, a saját fizetésemet kell beosztanom, ezek az emberek pedig akik most "nem csinálnak" semmit, annak idején "dolgoztak meg a pénzükért" azzal, hogy tanultak. Lehet,hogy hülye felfogás, én így fogom fel. Cserébe annyit szoktam elvárni,hogy ne nézzen le senki, amiért én épen kétkezi munkát végzek, vagy senkit ne nézzenek le,aki kétkezi munkát végez.
2016. szept. 3. 22:49
 22/32 MolotovPunk ***** válasza:
21-es válaszoló elég szépen megfogalmazva elmondta.Ez így igaz.
2016. szept. 3. 23:03
 23/32 anonim ***** válasza:
69%
Köszönöm! :) Pedig csak egy érettségit voltam képes annak idején kinyögni. :)
2016. szept. 3. 23:09
 24/32 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugtat én szakmunkás iskolát végeztem. :)
2016. szept. 3. 23:37
 25/32 anonim ***** válasza:
Nekem is szakmunkás végzettségem van, meg az érettségi, ennyi.
2016. szept. 4. 07:26
 26/32 anonim ***** válasza:

Ha már eljutott arra a szintre, vagy látszik rajta az, hogy fentebb szeretne lépni, vállalkozást indítani, vagy középvezető pozícióba kerülne, amivel csökken és kiegyensúlyozódik a munkaideje,akkor a felsorolt szakmák is szóbajöhetnek. Mivel én 30 felé keresgélek, 10 év munkatapasztalat után szerintem ez nem olyan vészes elvárás.

22 éves koromig egyáltalán nem érdekelt, ki mivel foglalkozik, ott voltak az egyetemista srácok az otthonlakás és csóróság minden hátrányával, és a dolgozó egyedülélő önálló keresettel rendelkező szakmunkás srácok határtalan szabadsággal.

Tiniként viszont cikinek tartottam, ha valaki minden tárgyból csak átmegy, legalább két három tárgyból jónak kellett lennie.

2016. szept. 4. 09:05
 27/32 anonim ***** válasza:
63%-os te hol láttad azt hogy valaki ennek az ellenkezőjét írta volna?? Gratula az érettségihez, látom a magyar rég volt...:))) Persze hogy kellenek pl targoncások is, és az összes fizikai munkát elvégzők, nem kell itt gúnyolódni. De ha egy nő tanult azért hogy legyen egy életszínvonala, akkor had válasszon már hasonló párt magának, ha ő így látja jónak. Nem annak kell tapsikolni ha 8 osztályt végett Julcsika akar felső vezető párt magának...
2016. szept. 4. 13:21
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy gúnyolódtam, csak leírtam,hogy a saját szemszögemből hogy látom a dolgokat. Azzal nincs is nekem gondom ha egy magasabb végzettséggel rendelkező nő vagy férfi nem áll össze mondjuk egy szakmunkást vagy 8 általánost épen elvégzett nővel vagy férfival, csak sokan úgy állítják be,hogy akinek nincs diplomája, az már lassan nem is ember. Mellesleg ha már a gúnyolódásnál tartunk, igen régen volt a "magyar", de ennek ellenére nem hinném,hogy annyira rossz lenne a helyesírásom, vagy hülye lennék a nyelvtanhoz. Hibákat ejtek az tény, de legalább nem alapvető hibákat,mint sokan mások.
2016. szept. 4. 15:58
 29/32 anonim ***** válasza:

Nagyon unalmas már ez a "nem kell általánosítani" szöveg.Ha ez nem rád vonatkozik akkor minek kell jönni ezzel a szöveggel?Jó tudom hogy vannak kivételek,de biztosan nem azok akik azzal a szöveggel jönnek felháborodva hogy "nem kell általánosítani" Már megbocsáss de nem fogom minden mondatom után odabiggyeszteni hogy általában ez meg az van vagy pedig hogy tisztelet a kivételnek.Akinek nem inge ne vegye magára...Aki meg örjöngeni akar mert magára ismert azt csak sajnálni tudom

2016. szept. 4. 19:40
 30/32 anonim ***** válasza:

Utolsó, vagy talán a te igényeiddel van a baj, mert ugye csak az a jó nő akinek mű tulajdonképpen minden testrésze, meg platinaszőke haja van, és a kipakolt melle nélkül nem tud érvényesülni.:)

Ha a természetes lányokkal foglalkoznál, talán nem ilyen lenne a női nemről a világképetek.

Lehet a nőket hibáztatni, de ez tipikusan a más szemében a szálkát magáéban a gerendát se effektus...

Engem szerencsére ez a probléma nem érint több éve élek párkapcsolatban (amiben nem a pénz dominál), csak ez az életfelfogás (hozzáteszem mindkét nem részéről), hogy mindenért a másikat hibáztatjuk szerintem már gáz... Akinek ilyen problémája van az csiszoljon előbb az ízlésén utána sírjon, hogy csak a pénzéhes jut neki...

2016. szept. 6. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!