Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít az egy 18-30 év közötti nőnek, hogy egy férfinek piacképes szakmája van, vagy nem?
Ha már eljutott arra a szintre, vagy látszik rajta az, hogy fentebb szeretne lépni, vállalkozást indítani, vagy középvezető pozícióba kerülne, amivel csökken és kiegyensúlyozódik a munkaideje,akkor a felsorolt szakmák is szóbajöhetnek. Mivel én 30 felé keresgélek, 10 év munkatapasztalat után szerintem ez nem olyan vészes elvárás.
22 éves koromig egyáltalán nem érdekelt, ki mivel foglalkozik, ott voltak az egyetemista srácok az otthonlakás és csóróság minden hátrányával, és a dolgozó egyedülélő önálló keresettel rendelkező szakmunkás srácok határtalan szabadsággal.
Tiniként viszont cikinek tartottam, ha valaki minden tárgyból csak átmegy, legalább két három tárgyból jónak kellett lennie.
Nagyon unalmas már ez a "nem kell általánosítani" szöveg.Ha ez nem rád vonatkozik akkor minek kell jönni ezzel a szöveggel?Jó tudom hogy vannak kivételek,de biztosan nem azok akik azzal a szöveggel jönnek felháborodva hogy "nem kell általánosítani" Már megbocsáss de nem fogom minden mondatom után odabiggyeszteni hogy általában ez meg az van vagy pedig hogy tisztelet a kivételnek.Akinek nem inge ne vegye magára...Aki meg örjöngeni akar mert magára ismert azt csak sajnálni tudom
Utolsó, vagy talán a te igényeiddel van a baj, mert ugye csak az a jó nő akinek mű tulajdonképpen minden testrésze, meg platinaszőke haja van, és a kipakolt melle nélkül nem tud érvényesülni.:)
Ha a természetes lányokkal foglalkoznál, talán nem ilyen lenne a női nemről a világképetek.
Lehet a nőket hibáztatni, de ez tipikusan a más szemében a szálkát magáéban a gerendát se effektus...
Engem szerencsére ez a probléma nem érint több éve élek párkapcsolatban (amiben nem a pénz dominál), csak ez az életfelfogás (hozzáteszem mindkét nem részéről), hogy mindenért a másikat hibáztatjuk szerintem már gáz... Akinek ilyen problémája van az csiszoljon előbb az ízlésén utána sírjon, hogy csak a pénzéhes jut neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!