Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít az egy 18-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az egy 18-30 év közötti nőnek, hogy egy férfinek piacképes szakmája van, vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy ikerpár pasi lenne, az egyik mérnök a másiknak csak egy érettségije van. Mennyivel lenne vonzóbb az előbbi?
2016. szept. 3. 20:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok jogász, és nem is alja nép a targoncás, csak általában ők r!bancozzák le azokat a nőket, akik a biztosabb anyagi háttérrel rendelkező férfiak felé húznak, és ők mondják, hogy a nőknek BMW kell. Emellett azért látszik, hogy sokat egyetem közelében nem jártál, mert aki 3., 4. diplomáját csinálja, az tuti, hogy már rég dolgozik, csak levelezőn tanul. Vágod, hétvégén, szabadidejében :)
2016. szept. 3. 20:46
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell lenézni senkit a munkája miatt, ezt leírtam még egyszer, csak akik kevesebbet keresnek, azok ne a szemét jómódú embereket hibáztassák a helyzetük miatt.

Igen, minden fogaskerék számít, csak azért nem mindegy, hogy összeomlik az épület, mert rosszul van tervezve, vagy poros marad a lámpa, és valóban, ez a felelősségvállalási különbség a fizetésben is meglátszik.

2016. szept. 3. 20:49
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Pont egy olyan korosztályt jelöltél meg akiknek csak az számít hogy a pasi jól nézzen ki.Az se érdekli őket ha az illető egy semmirekellő és el kell őt tartani,csak az a lényeg hogy jól nézzen ki.Aztán 30 után amikor már jó pár ilyen hapsi átment rajtuk akkor kezdik el kapizsgálni hogy talán más értékeket is figyelembe kéne venni a külsőn kívül
2016. szept. 3. 21:00
 14/32 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nem kell általánosítani, vagy te talán minden egyes nőt ismersz ebből a korosztályból kivétel nélkül?
2016. szept. 3. 21:15
 15/32 MolotovPunk ***** válasza:

Talpraesettség a lényeg,meg persze az is,hogy ki miben jó.

Nekem van olyan ismerősöm,aki Németországban autófényező és nagyjából 850 ezer forint körül keres havi szinten.

Ez az egy szakmája van és azt is nyomja évek óta,mégis jól él. :)

Nem is nagyon érdekli az egyetem meg ilyenek,mert elmondása szerint nincs szüksége rá.

2016. szept. 3. 22:02
 16/32 MolotovPunk ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva:Azért sok nőt érdekel a kiválasztott férfi anyagi helyzete...Szerencsére van azért kivétel is,akit annyira nem mozgat az.
2016. szept. 3. 22:04
 17/32 anonim ***** válasza:

Nekem csak az számít, hogy azért a pénzért, amiből albérletben is fent tudja magát tartani nélkülözés nélkül, maximum napi 8 órát dolgozzon(nappali műszakban)

Nem az alacsony fizetés a gond a szakmunkásokkal, hanem a borzasztó időbeosztásuk. Nem lehet olyannal komolyan tervezni, aki 12 órázik, 24 órázik, vagy akármi hasonló. Hulla fáradt és használhatatlan a pihenő és szabadidejében. Így nehéz tervezni velük akár egy kiruccanást is, kevés az együtt töltött idő.

Hasonló a gondom a nehéz fizikai munkát végzőkkel, a vezető beosztású túlterhelt stresszes emberekkel, a folytonos utazókkal.

Rengeteg szakmának van még hátránya. A vendéglátósoknak az én pihenőidőm a csúcsidő, sokat éjszakáznak. Az emberekkel foglalkozók gyorsan kiégnek, semmi kedvük az egész napos beszéd után beszélgetni a családdal, kevesebb a türelmük.

Néhány szakmában tönkremegy az ember egészsége, mondjuk hegesztőknél, varrónőknél.

Veszélyes szakmával foglalkozó emberrel sem szívesen ismerkednék, de ugyanígy kiesnek a politikusok és közszereplők.

Nem fér össze az életvitelünk.

Szóval van pár meló, ami számomra nem túl vonzó, inkább kerülöm az ilyen foglalkozásúakat. Egyébként, ha ezen átment, akkor fontos, hogy ne utálja a munkáját. Nem fogok panaszkodást hallgatni. Ha utálja, tanuljon mást és váltson.

2016. szept. 3. 22:07
 18/32 MolotovPunk ***** válasza:

Nekem hegesztő szakmám van,de én büszke is vagyok rá.Igaz nem abban dolgozom,(teljesen) más szakmában.

Nálam a tovább tanulás azt jelenti,hogy a közeljövőben szeretnék még szakmákat kitanulni.

2016. szept. 3. 22:14
 19/32 anonim ***** válasza:
kedves 17-es egy páár?!? gyakorlatilag aki nem irodában dolgozik közepes beosztásban az mind kiesett :D
2016. szept. 3. 22:21
 20/32 anonim ***** válasza:
A pénz számít, nem az hogy mit dolgozik.
2016. szept. 3. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!