Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így kikerülhetek a barátzónából?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így kikerülhetek a barátzónából?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal és bizony keményen bevágott a BZ-be

Most barátok vagyunk és kedvébe járok mindenhogy, eljövök vele mindenhová, megyek utána mindenhová, lássa hogy fontos nekem.

2016. szept. 2. 21:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Lehet azért tettek bele, mert 136 kg vagyok, sajnos extrém mértében elhízott :(
2016. szept. 2. 21:39
 12/24 anonim ***** válasza:
és ki tart vissza h tegyél ellene?
2016. szept. 2. 21:41
 13/24 anonim ***** válasza:

10# Azt én sem. :D

Kérdező, akkor ha szeretnél, fogyj le, jót tenne az egészségednek, de ha elkezded, de miatta.

2016. szept. 2. 21:41
 14/24 anonim ***** válasza:

12# vagyok

én 3 évvel ezelőtt 96kg voltam

most 80 körül vagyok

bárki akivel régen találkoztam azt mondja lefogytam és valóban lefogytam és mellette rengeteg izmot szedtem fel azért is nem vagyok könnyebb...

3 éve csinálom igaz eléggé rendszertelenül, de ha nekem sikerült akkor neked csak azért nem mert nem akarod...

2016. szept. 2. 21:45
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos ha egy csaj a friendzóne-ba rakott, onnan nincs kitörés.

Deee barátság extrákkal még lehet. Nekem is így lett dugópajtim tavaly :D :P :$

2016. szept. 2. 22:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Pont így fogsz bent ragadni a barátzónában, pont ez az ellenszere a kikerülésnek. Kihasználja a jóindulatúságod, ideje megfordítani a szerepeket. Ha legközelebb elhív valahová, hogy szórakoztasd akkor mond azt neki, hogy "bocsi, nem érek rá, mert most sörözni támadt kedvem a haverokkal, de te gyere velem x időben y helyre, mert sokkal jössz nekem, adósom vagy".
2016. szept. 2. 22:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy olyan barátom, akivel sosem randiztam, de a fent leírt viselkedés szerint járt el. Nem szerettem belé, de nagyon megkedveltem, mint embert és barátot, a legjobb, legközelebbi barátaim egyikének tartottam. Utána vallotta be, hogy egyébként szerelmes, ha tudom róla, akkor nem engedem ilyen közel magamhoz. Ezzel a viselkedéssel valóban csak azt érte el nálam, hogy igazán jó, közeli barátnak tartottam. Ha barátként viselkedsz, akkor ne csodálkozz, ha így tekint rád. És igenis a barátaink is lehetnek számunkra nagyon fontosak, szóval ha ezt érezteted, attól még nem leszel előrébb.

Kezdj el inkább férfiként viselkedni, olyanként, aki esetleg a párja lehetne, és ne a barátnője legyél. Önálló, határozott pasi, aki tudja mit akar és tudja, hogyan érheti el- vagy legalább azt, hogy hogyan nem. Segítek: így egészen biztosan nem.

A barátzónából eleve elég nehéz kikerülni, de ha a barátnője/kiskutyája vagy, úgy gyakorlatilag lehetetlen. Rajtad múlik első sorban, mennyire használja ki a barátságod és a gyengéd érzelmeid, ha nem hagyod magad akkor a legrosszabb, ami történhet, hogy nem kínzod magad felesleges reményekkel, miután tudomásodra hozza hogy ennek semmi értelme.

2016. szept. 2. 22:58
 18/24 anonim ***** válasza:
En ugyan igy viselkedem azokkal a lanyokkal, akikre haverkent tekintek. Ha baratnot szeretnel, legyel hatarozottabb es ne erjel ra mindig neki (huzzad az agyat az idovel es a viccekkel is). Szerintem az egyik legfontosabb dolog a hatarozottsag es a celtudatossag. Ezzel a kettovel nem csak baratnod es parkapcsolatod lehet, hanem egy olyan eleted, amiben jol erzed magadat es boldog is leszel ezaltal! Es ezt ne ugy fogd fel, hogy tokeletes akarsz lenni, mert az nem lehetsz, de jobb ember lehetsz belul.
2016. szept. 2. 23:12
 19/24 anonim ***** válasza:
#18 vagyok. Azt majdnem elfelejtettem emliteni, hogy en is voltam olyan helyzetben, hogy mindent megtettem volna a lanyert es barmikor barmit lemondtam volna erte. De ezzel csak azt ertem el nala, hogy papucs lettem a sajat szememben is es meg jobban beleestem a baratzonaba. Amikor elmondtam a lanynak, akkor mondta, hogy tobbet ne is beszeljunk. Azota nem csinalok ilyen nagy hulyesegeket!
2016. szept. 2. 23:16
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

#16 vagyok és nőként írtam ezt a kommentet. Annyival kiegészítem, hogy az egésznek az a lényege, hogy tudatosítsd a lányban, hogy ezentúl ő alkalmazkodjon hozzád, vagy különben elveszít. Ennek az a hátulütője, hogy ez egy vagy mindent, vagy semmit játék. Vagy nagyon jól sül el, vagy nagyon rosszul, ez utóbbiban a barátságotoknak annyi, de ha tényleg akarod a nőt az oldaladon látni, akkor kockáztatnod kell. Egy biztos, hogy téged egyáltalán nem tisztel, mint férfit és igenis tekintélyt kell összekaparnod, hogy szexuálisan is megmozdítson. Azt kell sugallnod, hogy vagy ő lesz rugalmas hozzád, vagy pedig nem lesz semmi. Esetleg ha úgy érzed, hogy be lehet játszani, akkor vesd fel neki, hogy éppen egy csaj lohol utánad, nyomul rád, úgyhogy egy randin gondolkodsz. Egy ötlet. Kezdj el edzeni, egy új sportot próbálj ki, ez önmagában is jó dolog. Hívd el a csajt magadhoz, lődd be a hajad, öltözz fel rendesen, válassz megfelelő, férfias illatú sprayt és nézd elismerően magad a tükörben, kitörő magabiztossággal állapítsd meg, hogy nem csodálkozol azon, hogy ennyire rád van cuppanva egy pár csaj, mert mostanában jó formában vagy. Nyomatékosítsd neki, hogy amióta edzel, kívül-belül fejlődsz és játékosan, piszkálódva jegyezd meg neki, hogy csak az olyan vakegerek nem vették ezt észre, mint ő, mert amúgy mindenki gratulál neked az eredményekhez. A lány majd egyből kérdezi, hogy milyen nőről hadoválsz és meséld el neki szépen, hogy van egy-két lány aki sorban áll nálad, mióta ilyen jól elvagy a bőrödben. Aztán megcsinálhatod vele amit korábban írtam, hogy az összes találkozót, amit ő kezdeményez, azt hárítod mert éppen edzel, a haverokkal vagy, de te találtál valami iszonyú szexi illatú parfümöt és jöjjön el veled másnap délután megvenni. Ha ő talál egy jobbat és azt akarja megvetetni veled, akkor ne adj a véleményre, azt mondod, hogy az lesz, amit elsőnek kinéztél és kész. Ha ezt megcsinálod a reakciói alapján már látni lehet, hogy ha bekeményítesz, akkor "minden" vagy inkább "semmi" lesz a végkimenetel, ha továbbra is folytatod ezeket a helye játszmákat.

21/L

2016. szept. 2. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!