Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Tudnatok segiteni egyedul hogy csinaljak vallalhato profilkepet facebookra?
Az, hogy gáz-e, az nagyon nem függ attól, hogy otthon csinálod, vagy nagyobb városban :D
Inkább arról szól a dolog, hogy tisztában legyél vele, hogy te hogy vagy fotogén. Én pl tudom magamról, hogy szemből fotózva rettenetesen nézek ki, az arcom jobb oldala előnyös, így onnan fotózom magam. A szemeid vonalánál lentebbről nem érdemes fotózni, nem láttam még olyan embert, akinek jól állt volna, inkább egy nagyon picit magasabbról. Az is fontos, hogy milyenek a fényviszonyok: sötétben zajos lesz a fénykép, amitől úgy tűnhet, mintha kb beteg lenne a bőröd, vagy pedig vakunál csillogni fog a bőröd, és kiéghet a fotó egy része, ami szintén nem lesz túl esztétikus. Fontos a fénykép kivágása is, hogy meddig vagy benne, egyáltalán olyat szeretnél, amin az arcod látszik - ilyen esetben érdemes olyan képet csinálni, amin még a vállad is benne van, nem előnyös nyaknál "elvágni", vagy egész alakosat.
Az ilyen technikai részleteken kívül nekem még az szokott számítani (nem pasiknál, úgy bárkinél), hogy mennyire "jellemző" rá az a fotó. Pl én élek-halok a repülőgépekért, nekem a profilképem repülőben készült. A legjobb haverom imádja az állatokat, ő a macskájával van a profilképén. Másik haverom nagy sportember, neki mindig valami olyasmi képe van, hogy valami hegyen kézenáll, és hasonló őrültségek. Szóval jó, ha valahogy kötődik a hobbidhoz, érdeklődésedhez.
Valamint nekem nem tetszik, ha túlzásokba esnek, pl profi fotóssal csináltatnak képet, az olyan erőltetett :D
Szerintem ne csináld vonaton. Ki fotózkodik vonaton? Szelfimániásnak fogsz tűnni. Lényeg, hoyg természetes legyen, menj ki a parkba, vagy lehet a szobádban is, de akkor legyen rend a háttérben.
Ne legyen:
- fürdőszobában, háttérben gumikacsával, samponnal
- kocsi előtt
-izmokat mutogatós
- póló nélküli
- bármilyen pózolós
Ezek a nézzétek az izmaimat olyanok mint lányban a acsaszájú.
nyugi nem vagyok kigyurt de akkor hol? a veszpremi varban?:D
amugy a vonat jofele lenne nem gagyi..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!