Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy másokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy másokat annyira szeretnek csak engem nem?

Figyelt kérdés
Pedig alapvetően kedvesnek és megértőnek gondolom magam, de a pasik mindig csak rongyként kezelnek, eddig még nem éreztem azt hogy valakinek annyira kellenék. Azt látom bezzeg más velem egyidősöket eljegyeznek, feleségül vesznek, boldogan pózolnak a képeiken, míg nekem egy tartós dolgot sem sikerül kialakítanom. L/24
2016. aug. 30. 22:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jönnek leírni az emberek, hogy attól, hogy jó képeket látsz másokról nem biztos, hogy minden rendben van náluk. Nem teljesen mindegy szerintetek, hogy minden rendben van-e a kapcsolatukban a pózolóknak, ha ennek a szerencsétlen kérdezőnek még egy olyan nyavajás rossz kapcsolatos, de jó fotót sem sikerül összehozni senkivel? Szerintem teljesen mindegy magyarázni, hogy milyen rossz lehet mások kapcsolata, ha egyeseknek meg még rossz sincs. Nem mintha nekem lenne bármilyen is. Hogy bánsz magaddal, meg nem vagy kibékülve ez az amaz blabla... Baromságok. Gyilkosoknak, csalóknak, árulóknak is vannak párkapcsolataik. Nehogy az legyen már a probléma, hogy valaki, hogyan gondol magára. Beleszeretsz X-be, nem az érdekel, hogy X hogyan gondol magára, hanem egyszerűen belezúgtál mocskosul, mert egy hónapja minden nap összefutsz vele a villamoson és első látásra rájöttél, hogy kell neked. Azóta akkor is villamosozol, ha nem kellene, csak, hogy lásd X-et. És egyáltalán semmi fogalmad nincs arról, hogy X rongyként gondol-e magára vagy király/királylányként.

Annyi az egész, hogy egyesekbe beleszeret a fél világ, mások meg örülnek a macskájuknak is.

2016. aug. 30. 23:58
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
20-adjára kérdezed meg, bármi hasznosat ír valaki, szarsz rá. Miről beszélünk?
2016. aug. 31. 00:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is így éreztem, aztán megtaláltam a páromat, aki szeret és megbecsül. Nem szabad feladni :D

Ne legyél kedves és megértő mindenkivel. Nem azt mondom, hogy legyél bunkó, flegma ..csa, de ne lássák rajtad azt, hogy rongynak lehet téged használni, időnként mondj nemet, és állj ki magadért! Ne hagyd magad.

2016. aug. 31. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!