Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A páwa fiúk miért szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páwa fiúk miért szeretnek másokat lecsúnyázni? Szerintetek jól néznek ki?

Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
páwa fiúk többsége igy kompenzál mert otthon , alkoholista szüleik vannak , szegények és nem esznek rendesn
2014. aug. 3. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Borzalmasan néznek ki, és ezzel mutatják meg a többi páwának, hogy milyen menők és bátrak -.-"
2014. aug. 3. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
engem is lerondáztak megaláztak ilyeen páwa fiúk, a társaságban amúgy bejöttem a csajoknak, de a két páwa elérte, hogy végül a csajok is fikázzanak engem
2014. aug. 3. 23:08
 4/4 anonim válasza:
Uzenem azoknak a kokerofeju ecseteknek hogy jojjenek ki az Egyesult Allamokba es kezdjenek el setalni nagyobb varosok utcain. Egyszerre oket fogjak leszolni,kinevetni az itteniek mivel itten mar lecsengett ez a swag money yolo kinezet.De egy kicsit eldugottabb helyen jo kis segbe kukit kaphat a negerektol ha ugy van.Szoval ami Magyarorszagon van az az Allamokban altalaban mar nem divat.Egyszoval vicc ez az egesz
2014. aug. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!