Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a páwa fiúk mindenkit lecsúnyázni? Szerintetek jól néznek ki?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 14:33
1/11 anonim válasza:
Páwa? Wattafakk? Ammegmi? Mér érdekelnek téged a páva fiúk? Az animalsex itt Magyarországon bűncselekmény nem?
2/11 anonim válasza:
Mert nekik sokkal szebb tollaik vannak az már csak részletkérdés hogy lassan nőiesebbek mint maguk a lányok.
3/11 anonim válasza:
Ezt ki mondta???????
Nem mindenkit csúnyáznak le,engem nem szoktak!:)))
De sztem nem néznek ki annyira jól,mint amennyire ők gondolják!!!!!xD
4/11 anonim válasza:
#1 itt mint páwa nem az állatra kell gondolni hanem az olyan fiúkra akik olyanok mint a b*zik..
És azért mert ők attól lesznek "nagyobbak" hogy mindenkit oltogatnak.. Nem tudom megmondani hogy jól nézel-e ki.. nincs kép..
5/11 A kérdező kommentje:
Én mint stílusra gondolok, tehát az olyan fiúk (emberek), akik cicomázzák magukat, lányosabban öltözködnek
2014. jún. 23. 14:37
6/11 A kérdező kommentje:
én úgy én értem a kérdést, hogy szerintetek jól áll egy fiúnak ha így öltözködik? Meg ilyen seprű fejjel?
2014. jún. 23. 14:40
7/11 anonim válasza:
Te most kevered a transzvesztitát meg a páwát!!!:)))
Az a 2 nem ugyan az!
De nekem stílusra/személyiségre nem jönnek be....de ritka az akinek tetszenek:D
8/11 anonim válasza:
Mert nagyra tartják magukat.
Szerintem undorítóak.
L
9/11 Fényember válasza:
Nekem be jönnek...én is nekik...és nyugi ők abban látják az örömüket ha másokon röhöghetnek ha még nem is gondolják komolyan..sértő..tudom..bántó...tudom...de kettesben nem ilyenek..általában csak ha van valaki akivel röhöghetnek (valami spanja esetleg)..ne vedd magadra vedd csak viccnek..és igen..tudom..ez is nehéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!