Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kornál nem érdemes reménykedni egy férfinak hogy lesz párja? 27f
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 11:22
21/30 A kérdező kommentje:
Az is gond hogy nem tudok miről beszélni.Már nem is tudom mível kell kezdeni az ismerkedést vagy mit kell mondani.
2016. aug. 30. 14:40
22/30 anonim válasza:
A ronda arc önmagában nem kizáró ok. Az oké, hogy rendszeresen sportolsz, de figyelj oda az ízléses öltözködésre és frizurára is. Nem kell pávának lenni, egyszerűen csak stílusosnak. Mint pl. ez a pasi:
Ha nem tudsz beszélgetni, az baj. Van valami hobbid, érdeklődési köreid? Minél több minden érdekel, és minél több mindent csinálsz a szabadidődben, annál könnyebb lesz beszélgetned.
23/30 A kérdező kommentje:
Alig szoktam nökkel beszélgetni.Szinte az semmi.Komolyan nem tudom hogy mit tegyek.Nagyon kilátástalan helyzetben vagyok.
2016. aug. 30. 15:38
24/30 anonim válasza:
Nem kell túl gondolni a dolgokat..zenék, izlések, kaja...ezek olyan témák amikkel bárkivel bármikor beszélgethetsz ("Atya ég" 22F)
25/30 A kérdező kommentje:
Na te is látod milyen béna vok az ilyen dolgokban.
2016. aug. 30. 15:50
26/30 anonim válasza:
Én már tizenévesen rájöttem, hogy nekem esélytelen.
27F
27/30 anonim válasza:
Utolsó! Ha már kb 10 éve eldöntötted akkor ne várj sokat, a hozzáállás már félsiker
22F
28/30 anonim válasza:
Egy férfinak bármikor lehet. Persze minél idősebb, annál inkább csökkennek az esélyei, illetve annál nagyobbat kell villantania.
27 évesen már indokolt pedálozni kicsit, de beszarni azért még korai lenne.
29/30 A kérdező kommentje:
Keső mert már be pánikoltam.úgy érzem nekem már csak a magány marad.
2016. szept. 2. 21:29
30/30 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, nem vagy ezzel egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!