Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már elég jelzés a férfinak? Jól sejtem, hogy nem érdemes már reménykedni?
Az, hogy az adatlapjára nincs kiírva, hogy párkapcsolatban van, nem jelent semmit.
Ha 2 hét alatt egyáltalán nem keresett, akkor nem is igazán értem, mi a kérdés. Nagy eséllyel nem érdeklődik irántad. Persze, lehet, hogy csak nagyon félénk, de ha valaki ennyire nem tud tenni egy kapcsolatért, az szerintem régen rossz. Szóval, szerintem hagyd.
Vannak hímnemű barátaim, és sokat beszélgettünk arról, hogy mit tekintenek "jel"-nek egy nőtől. Számomra döbbenetes volt, hogy amit mi nők annak szánunk, az egy férfi számára az égvilágon semmit nem jelent. Kb. azt tekintenék tutibiztos jelnek, ha az ágyukba másznánk...
Szóval nem, egy férfi számára ez még abszolút nem számít jelzésnek a nő részéről. Ettől még persze könnyen lehet, hogy nem érdekled, vagy párkapcsolatban van, vagy bármi más, de az is benne van a pakliban, hogy lehetne több, csak még több (jóval több) biztatás kell neki.
háát, szerintem ha akart volna, ennyi alapján még ha nyuszi, akkor is keresett volna :/
simán lehet amúgy, hogy kapcsolatban van, sok ember (köztük én is) nem szokta ezt kitenni facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!