Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kornál nem érdemes reménykedni egy férfinak hogy lesz párja? 27f
Soha ne add fel a reményt... Bár még jobb ha teszel is azért, hogy elérd ezt a célod...
Van akinek későn jön össze, de ez a boldogság tényén nem változtat, sőt, sokan még jobban meg is becsülik azt a sok (érzelmileg) ínséges év után...
Próbálkozz és ne add fel - mi a legrosszabb ami történhet? Az, hogy nem változik semmi. De akkor sem fog, ha nem teszel semmit. Egyvalamire viszont vigyázz - ne keseredj meg, ne válj túl negatív emberré, mert az jobban taszítja a nőket (nem csak őket, mindenkit), mint egy rossz külső vagy "kisebb" jellemproblémák.
Szóval, csak előre és kitartást! Ha eddig nem sikerült, gondolj arra, hogy milyen jó lesz mikor összejön - és az érzés adjon lendületet (egyelőre).
Én sem voltam még szerelemes, igaz kapcsolatom volt, de egyik sem működött túl fényesen, de meg kellett próbálni. A legrosszabb ami történhetett az pont ez, hogy nem volt jó egyikünknek sem, de ha meg sem próbáltam volna az még rosszabb lett volna, azt hiszem. Sokat tanultam belőlük - remélem ez segíteni fog a fejlődésben.
Bárkinek bármikor lehet társa!
szerencse kérdés az egész! :( 30N
Én kicsivel 20 felett már letettem róla. :D
Túlságosan egoista vagyok és egyszerűen el vagyok ájulva a saját zsenialitásomtól. Plusz egyáltalán nem igénylek kompromisszumokat, betáblázott hétvégéket stb. Szóval akkor nem érdemes reménykedni, ha te magad nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!