Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért a családi felállás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért a családi felállás miatt mindig vissza fognak utasítani?

Figyelt kérdés

Röviden, a volt párom neveli a fiúnkat, mert a kicsi borzasztóan apás volt mindig is. Az első éveiben én voltam vele otthon, ugyanúgy kivettem mindenből a részem mint az apja, nem elhanyagolás miatt apás.

Úgy hogy én vagyok a külön élő szülő is ugyanúgy törődök vele, ritka az a nap amikor nem látom, sokszor van hogy én megyek érte a suliba, ha az apja délutános olyankor általában velem van.

Természetesen van itt is egy szobája, bár nyilván nincs itt annyit mint az apjánál.

A lényeg hogy nem hanyagoltam el, jó a kapcsolatunk, az lett az elhelyezésénél figyelembe véve hogy neki melyik felállás lenne jobb, de mégis amikor ez előjön az ismerkedés alatt visszaesek a szemükben, volt hogy megkaptam hogy rossz anya vagyok, nem is nő az ilyen, velem emiatt biztos nem lehet komolyan tervezni stb

Nagyjából 5 éve mentünk szét kicsit több mint fél éve kezdtem ismerkedni, de emiatt folyton elutasításba ütközök..

2016. aug. 30. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Nekem ez nem jelentene problemat. En apa vagyok es a kisfiam az anyanal van. Szeretnem ha velem lenne de ahoz meg tul kicsi h ezt figyelembe lehesen venni mind nalatok h o apas vagy anyas. Nem tartalak rossz anyanak e miat sot ritka az aki elvalalja azt h a gyerek erdeket tartsak szem elott. Nalam ez a legnagyobb problema. Az anya nem nezi a fiam erdekeit csak is azt nezi h amig teheti addig eltiltja tolem h bantson engem. De ennek is hamarosan vege
2016. aug. 30. 10:31
 2/6 aperitif ***** válasza:
100%

[link]

Bölcs Salamon szerint az az igazi édesanya, aki inkább lemond a gyermekéről, mintsem annak bármi baja essen, kára, hátránya származzon. Te sokkal jobban szereted a fiadat, mint azok a szülők, akik a gyereküket felhasználva állnak egymáson bosszút, évekig pereskednek a gyerek elhelyezése miatt, húzzák, rángatják a gyereket, nem törődve azzal, hogy milyen károkat okoznak neki.

Ugyanakkor a mi társadalmunkban (még) furcsa, hogy egy gyereket az apja nevel, a történet pontos ismerete nélkül hajlamos az ember elhamarkodott ítéletet hozni.

2016. aug. 30. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt ember ennyi információból nem ítélkezik, hogy ha az apja neveli akkor rossz anya vagy. Ez alaptalan...

Én ilyen esetben még szívesen ismerkednék tovább ha ez kiderülne.

2016. aug. 30. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem még jobb is a férfiak szemében, hogy nem neki kell a gyerekeddel foglalkozni (aki nem az ő vére), nevelni, etetni, stb

2. Úgy általában szerintem nagyon sokszor jobb helyen lenne a férfinél a gyerek válás után, csak a magyar bíróságok sajnos csak kb akkor ítélik a gyereket az apának, ha az anya mondjuk súlyos függő, elmebeteg vagy hasonló

2016. aug. 30. 12:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Mi közösen döntöttünk, közös felügyelet van az apánál él, nem volt olyan nagy amikor szétmentünk, próbáltuk a velem él dolgot is de nagyon látszott rajta hogy megviseli, ezért elkezdtük felcserélni hogy ha nála van inkább az jobb e neki, és (nekem kicsit sajnos de) jobb lett.

Nagyon sokat savaztak ezért de egy jó ideje már alábbhagyott ez, nem hittem hogy párkeresésnél ez ennyire elő fog jönni, de örülök hogy vannak még másként gondolkozók remélem egyszer én is találkozok ilyennel.

2016. aug. 30. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Elvalt apak akik hasonlo helyzetben vannak mint te,abszolut meg fogjak erteni.Tovabba amint vki ad 2-3randi eselyt neked, a gyakorlatban is latni fogja h mennyit foglalkozol valojaban a kisfiaddal.

Aki ennyi alapjan itel meg h nem veled el a kisfiu,az ennyit is er.

2016. aug. 30. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!