Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a felállás okés? Így áll a helyzet? 21l
A helyzet: Ráírok egy srácra, aki szimpatikus. Az indok: Tanulással kapcsolatos.
A kérdésem: Ha elkezd + beszélni, kérkezni valamiről, akkor az jó jel, ha csak válaszol és kész az általam feltett kérdésekre, az rossz, mivel csupán udvarias?
Mindig úgy néz, meg megfordul utánam (én is utána, onnan tudom), illetve köszön, de nem jutunk előrébb. Max. jobban mer nézni. :D
Lehet nem is örülne, ha írnék? Egy fiú attól, hogy nézeget egy lány, még nem feltétlen akar barátkozni, ismerkedni vele, ugye?
Röviden: Ha kimért lesz, csak válaszol, az rossz jel, ha magától esetleg kérdez valamit, miután én is kérdezek ezt-azt, az jó jel? Ennyi, igaz?
Mi a célod?
Tanulással kapcsolatos ismeret vagy megismerni?
Remélem világos kérdést tettem fel.
Mi benne a nehéz?
Megírod neki azt amit itt az egyik válaszoló írt a saját stílusodban, aztán majd reagál valamit.
Én egyszer úgy írtam rá egy lányra, hogy előtte egy évvel fél évig volt heti egy közös előadásunk, az egy év alatt pedig egymáshoz se szóltunk. Pár beszélgetés után randira hívtam, és el is jött - mondjuk kapcsolat nem lett belőle, de az már egy másik kérdés.
Nyilván egyértelmű volt, hogy mit akarok, ha meg nemet mondott volna akkor sincs tragédia. Megpróbáltam, kész. Ahogy mondták, nem szerelmet vallasz, csak ismerkdni hívod.
1x már leírtam az elején, az előző kiegészítette, hogy a saját stílusodban, de tartalmilag: :D
köszönés
ki vagy
mi a szándékod
nyilván célszerűbb lazább stílust használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!