Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, magyarázzátok el, hogy mi lehet az oka, hogy mindig csak így tudlak felszedni benneteket?
ne vedd magadra, én nagyon örülnék neki, ha elhívna egy fiú randira, olyan persze aki intelligens és tud írni helyesen :D ha meg nem jön be közlöm.
és nagyon nem teszed helyesen hogy lefekszel vele és elhagyod!!! bunkó dolog nagyon, már ne is haragudj!
meg is érdemled hogy ne válaszoljanak, ha már otthagyod őket! 20L
"de túl jók a te szintedhez"
Sokak által csúnyának tartott lányba is voltam már belezúgva. Az ilyen mindenki szerint gyönyörű cicababák meg nekem sosem voltak az eseteim szóval nem ilyesmiről van szó..
"bunkó dolog nagyon, már ne is haragudj!
meg is érdemled hogy ne válaszoljanak, ha már otthagyod őket!"
Csak éppenséggel előbb van az, hogy nem válaszolnak, várok mint a hülye, és aztán fekeszem le velük és hagyom ott őket...Felcserélted a sorrendet okoska:D
Jaja, mert nem visszaírni a hülyeségeidre pont annyira gerinctelen, mint megdugni és otthagyni őket. :D
Amúgy meg nem tudom, miért csinálják, ha engem nem érdekel valaki, és nem írok vissza neki, akkor utána nem is keresem, örülök, hogy nem keres többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!