Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, magyarázzátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, magyarázzátok el, hogy mi lehet az oka, hogy mindig csak így tudlak felszedni benneteket?

Figyelt kérdés
Nos tehát arról van szó, hogy ha nekem megtetszik egy lány, akkor akarva akaratlanul lelkesedni kezdek és mindent megteszek, hogy minél többet legyek a közelében, elkezdek udvarolni neki, randira hívom, programokat tervezek satöbbi satöbbi, de nem nyomulósan, nem akarok semmit ráerőltetni, de azért pontosan a tudtára adom, hogy ő kell nekem, és szomorúan tapasztalom, hogy a lányok erre mit csinálnak? Na vajon mit? Semmit. Leginkább le se szarnak, nem válaszolnak, vagy folyton kifogásokat keresnek, visszavonulót fújnak(de persze sosem nyíltan a szemembe mondva, hanem csak a sima érdektelenséget alkalmazzák). Nos ezzel nem is lenne semmi baj, ha ezzel vége lenne a történetnek, de az én lelkesedésem sem tart örökké, és ha nem is mondják meg nekem, hogy nem akarnak semmit, azért ha egy pár hónap alatt 1 nyamvadt randit nem sikerül összehozni, én beleunok és egy idő után nem keresem többet a csajt, felfogom, még ha nem is adja a tudtomra, hogy nem akar semmit. Na és ezek után eltelik pár hét, hogy rá se bagózom és lám csak, hirtelen elkezdem őt érdekelni, de én már tojok az egészre nincs kedvem újra hónapokig várni a semmire, de a lány egyre inkább akarja a dolgot, én már kiábrándultam belőle, de ha már így erősködik, szépen belemegyek, lefekszem vele egy párszor, pár hétig elhülyítem, aztán otthagyom a 3,14csába, majd pár hétig sír utánam, de hamar talál egy balekot akit hülyíthet, vagy éppen egy szemétládát, aki őt hülyíti. Eddig 6x fordult ez elő, szóval nem egyedi eset.
2016. aug. 29. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyeneket fogtál ki, de én azt nem tudom, hogy miért. Ha engem valaki nem érdekel annyira, akkor érdektelen vagyok vele, és ha felszívódik, nem keresem. Ha valaki érdekel, azzal meg eleve érdeklődő vagyok. Mostanában egy embert leszámítva nem volt senki, aki eléggé felkeltette volna az érdeklődésemet, csak tőle meg más akadályok választanak el, amik, ha nem lennének, sima ügy lenne. No, de mindenkinek megvannak a maga kihívásai az életben, amiket meg kell oldani.
2016. aug. 29. 19:38
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

ne vedd magadra, én nagyon örülnék neki, ha elhívna egy fiú randira, olyan persze aki intelligens és tud írni helyesen :D ha meg nem jön be közlöm.

és nagyon nem teszed helyesen hogy lefekszel vele és elhagyod!!! bunkó dolog nagyon, már ne is haragudj!

meg is érdemled hogy ne válaszoljanak, ha már otthagyod őket! 20L

2016. aug. 29. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Talán érthető, miért nem akarok a büdös életbe párkapcsolatot. Elképesztő teher az egész szakramentum, és semmi hasznom, semmi előnyöm nem származna belőle. Normális, életképes nőt találni manapság? Heh, it's a joke.
2016. aug. 29. 20:59
 14/17 A kérdező kommentje:

"de túl jók a te szintedhez"

Sokak által csúnyának tartott lányba is voltam már belezúgva. Az ilyen mindenki szerint gyönyörű cicababák meg nekem sosem voltak az eseteim szóval nem ilyesmiről van szó..

2016. aug. 29. 22:19
 15/17 A kérdező kommentje:

"bunkó dolog nagyon, már ne is haragudj!

meg is érdemled hogy ne válaszoljanak, ha már otthagyod őket!"

Csak éppenséggel előbb van az, hogy nem válaszolnak, várok mint a hülye, és aztán fekeszem le velük és hagyom ott őket...Felcserélted a sorrendet okoska:D

2016. aug. 29. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
30 felé majd rájössz, hogy mi a fontos a legjobban kinéző csajoknak.. a pénz!! én mindig is egy rossz prédának számítottam, elvégeztem a fősulit, majd az egyetemet, középvezető lettem, majd vezető értékesítő. évi 10-15 millió ft bevétel, menő lakás, menő verdák.. azóta minden lány mooslyog rám, 33 vagyok, 28 éves koromig 2 nővel voltam, azóta meg már nem is tudom megmondani mennyivel... pedig 10 éve már 180 cm és 120 kg vagyok. a pénz érdekli a legtöbb embert, más nem. a jó nők többségének, akinek 25-26 éves korára nincs fix faxija, az egy ótvar nagy ri__banc.
2016. aug. 30. 05:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, mert nem visszaírni a hülyeségeidre pont annyira gerinctelen, mint megdugni és otthagyni őket. :D

Amúgy meg nem tudom, miért csinálják, ha engem nem érdekel valaki, és nem írok vissza neki, akkor utána nem is keresem, örülök, hogy nem keres többet.

2016. aug. 30. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!