Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, magyarázzátok el, hogy mi lehet az oka, hogy mindig csak így tudlak felszedni benneteket?
Nem kell iylen végletesen gondolkodni, egyáltalán nem vittem túlzásba a nyomulást, sőt...
Talán rosszul fogalmaztam, de azért írtam így hogy minél konkrétabban érzékeltessem, miről van szó.
Igazából csak egy közhellyel tudok felelni amit Albus is mondott Tom Rowle-nak: "Talán rossz helyen keresgéltél"...
Elhiszem, hogy ezek létező példák, de nem mindenki ilyen. Vannak ellenpédák is, szerencsére - inkább ezeket olvasd, hallgasd! Sokat segíthet, és jó dolog pozitív dolgokkal megtölteni az elméd/lelked. Ezeken pedig ne rágódj, mert magadnak ártasz vele a legtöbbet.
Nem tudom,miért találtál be pont ilyen csajokat,de nekem pl ha valaki nem tetszik,vagy tetszik,de van jobb is,akkor tényleg nem vagy csak alig írok neki vissza,nem mutatok érdeklődést,ez az első része igaz.Aztán eltűnik a pasi,feladja,de én utána már nemis keresem többet.Van,hogy eszembejutnak az ilyenek,mikor épp nem akad "jobb",de egész biztosan nem írnék rájuk,csak mert épp nincs más.Ez nagyon szánalmas dolog és szánalmas lányok viselkednek így.Szóval egyáltalán nem minden lány ilyen,kérdés,hogy te miért pont ilyenekbe botlottál.
20L
Az ember képtelen kilépni önmagából, ugyanazt a típust választja folyton folyvást.
Ezért jó a közvetítés intézménye ahol egy pártatlan, külső megfigyelő szemügyre vesz benneteket és úgy javasol partnert.
"3: De NEKIK az túl sok volt. A semmi meg túl kevés."
A semmi nem volt kevés, amikor nem csináltam semmit, pont az vonzotta őket, csak akkor már nekem nem volt kedvem az egészhez.
8: akkor újra. Szükségük van egy bizonyos intenzitású kapcsolattartásra Veled. De a semennyi kapcsolattartás túl kevés nekik, ezért kezdeményeznek, ha teljesen eltűnsz. De ami a te normális tempód, az nekik túl sok, ezért akkor leépítenek. Nem tudod belőni az ő kapcsolattartási igényüket akármi is legyen ez, haverság vagy párkapcsolat.
Magyarul nem egyeztek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!