Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, magyarázzátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, magyarázzátok el, hogy mi lehet az oka, hogy mindig csak így tudlak felszedni benneteket?

Figyelt kérdés
Nos tehát arról van szó, hogy ha nekem megtetszik egy lány, akkor akarva akaratlanul lelkesedni kezdek és mindent megteszek, hogy minél többet legyek a közelében, elkezdek udvarolni neki, randira hívom, programokat tervezek satöbbi satöbbi, de nem nyomulósan, nem akarok semmit ráerőltetni, de azért pontosan a tudtára adom, hogy ő kell nekem, és szomorúan tapasztalom, hogy a lányok erre mit csinálnak? Na vajon mit? Semmit. Leginkább le se szarnak, nem válaszolnak, vagy folyton kifogásokat keresnek, visszavonulót fújnak(de persze sosem nyíltan a szemembe mondva, hanem csak a sima érdektelenséget alkalmazzák). Nos ezzel nem is lenne semmi baj, ha ezzel vége lenne a történetnek, de az én lelkesedésem sem tart örökké, és ha nem is mondják meg nekem, hogy nem akarnak semmit, azért ha egy pár hónap alatt 1 nyamvadt randit nem sikerül összehozni, én beleunok és egy idő után nem keresem többet a csajt, felfogom, még ha nem is adja a tudtomra, hogy nem akar semmit. Na és ezek után eltelik pár hét, hogy rá se bagózom és lám csak, hirtelen elkezdem őt érdekelni, de én már tojok az egészre nincs kedvem újra hónapokig várni a semmire, de a lány egyre inkább akarja a dolgot, én már kiábrándultam belőle, de ha már így erősködik, szépen belemegyek, lefekszem vele egy párszor, pár hétig elhülyítem, aztán otthagyom a 3,14csába, majd pár hétig sír utánam, de hamar talál egy balekot akit hülyíthet, vagy éppen egy szemétládát, aki őt hülyíti. Eddig 6x fordult ez elő, szóval nem egyedi eset.
2016. aug. 29. 19:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
A 2 említett intenzitás 2 véglet. A 2 közt van számukra az optimális találkozási gyakoriság.
2016. aug. 29. 19:12
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Képzelem milyen intelligenciával rendelkező lányokat találsz meg...
2016. aug. 29. 19:13
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem kell iylen végletesen gondolkodni, egyáltalán nem vittem túlzásba a nyomulást, sőt...

Talán rosszul fogalmaztam, de azért írtam így hogy minél konkrétabban érzékeltessem, miről van szó.

2016. aug. 29. 19:14
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

Igazából csak egy közhellyel tudok felelni amit Albus is mondott Tom Rowle-nak: "Talán rossz helyen keresgéltél"...

Elhiszem, hogy ezek létező példák, de nem mindenki ilyen. Vannak ellenpédák is, szerencsére - inkább ezeket olvasd, hallgasd! Sokat segíthet, és jó dolog pozitív dolgokkal megtölteni az elméd/lelked. Ezeken pedig ne rágódj, mert magadnak ártasz vele a legtöbbet.

2016. aug. 29. 19:15
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
3: De NEKIK az túl sok volt. A semmi meg túl kevés.
2016. aug. 29. 19:16
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom,miért találtál be pont ilyen csajokat,de nekem pl ha valaki nem tetszik,vagy tetszik,de van jobb is,akkor tényleg nem vagy csak alig írok neki vissza,nem mutatok érdeklődést,ez az első része igaz.Aztán eltűnik a pasi,feladja,de én utána már nemis keresem többet.Van,hogy eszembejutnak az ilyenek,mikor épp nem akad "jobb",de egész biztosan nem írnék rájuk,csak mert épp nincs más.Ez nagyon szánalmas dolog és szánalmas lányok viselkednek így.Szóval egyáltalán nem minden lány ilyen,kérdés,hogy te miért pont ilyenekbe botlottál.

20L

2016. aug. 29. 19:27
 7/17 anonim ***** válasza:

Az ember képtelen kilépni önmagából, ugyanazt a típust választja folyton folyvást.

Ezért jó a közvetítés intézménye ahol egy pártatlan, külső megfigyelő szemügyre vesz benneteket és úgy javasol partnert.

2016. aug. 29. 19:30
 8/17 A kérdező kommentje:

"3: De NEKIK az túl sok volt. A semmi meg túl kevés."

A semmi nem volt kevés, amikor nem csináltam semmit, pont az vonzotta őket, csak akkor már nekem nem volt kedvem az egészhez.

2016. aug. 29. 19:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

8: akkor újra. Szükségük van egy bizonyos intenzitású kapcsolattartásra Veled. De a semennyi kapcsolattartás túl kevés nekik, ezért kezdeményeznek, ha teljesen eltűnsz. De ami a te normális tempód, az nekik túl sok, ezért akkor leépítenek. Nem tudod belőni az ő kapcsolattartási igényüket akármi is legyen ez, haverság vagy párkapcsolat.

Magyarul nem egyeztek ebben.

2016. aug. 29. 19:35
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
Szokás mondani,ha az életben mindig ugyanabba a problémába botlasz,akkor a probléma magadban keresendő...Lehet,hogy olyan lányokra nyomulsz,akik,most ez csúnyán fog hangzani,de túl jók a te szintedhez.És ezért téged csak talonba tartanak,"nincs ló jó a szamár is" alapon.Lehet,hogy túlságosan a külsőségekre mész,visszafogottabb,értelmes lányok nem viselkednek így.Mármint,nem kapálóznak,mikor elúszott egy hajó.
2016. aug. 29. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!