Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolják az ilyet a pasik? :O
Figyelt kérdés
Olvastam itt, hogy van aki azért akar szakítani a barátnőjével, mert szőrös a hasa,feneke, kiáll picit a foga vagy mert nem szedi a szemöldökét és vastagabb az átlagnál. Most ez komoly? Hát most Istenem. Senki se tökéletesSzerintem nem ilyesmi miatt szeretünk valakit? Nekem is volt olyan barátom, akinek volt hasa, de nem zavart, eszembe se jutna szakítani ezért, vagy azért mert szúr a boorostája.2016. aug. 29. 18:31
1/6 anonim válasza:
A felszínes emberek csak felszínes embereket vonzanak magukhoz! Nekik csak a külső a lényeg. De majd remélhetőleg, ha agyilag is felnőnek, akkor változni fog ez a hozzáállás.
2/6 anonim válasza:
Az ilyen pasik inkább nézzenek tükörbe vagy leginkább magukba,rá fognak jönni,hogy ők maguk sem tökéletesek,így mástól se várják ezt el,vagy egyedül fognak megöregedni :D
3/6 anonim válasza:
Jajj ugyanilyeneket nőbe is simán lehet olvasni. Ha valakinek ilyen nevetségesek az elvárásai azt ki kell nevetni és kész.
4/6 anonim válasza:
Mi van? Új szemüveget csináltatott a csóka, vagy mi történt? Már az első randi előtt is láthatta, milyen a csaj foga, szemöldöke stb. Ha nem tetszett neki, miért kezdett vele egyáltalán?
5/6 anonim válasza:
Felszínes volt a pasi, rengeteg ilyen van. Nőben is van rengeteg felszínes, csak ők nem szexuálisan használják ki a nekik nemtetsző pasit, hanem anyagilag. Semmivel sem jobb az sem, még rosszabb is!
A felszínes embereket kerüld el jó nagy ívben, Kérdező, én is azt teszem.
6/6 anonim válasza:
szőtös has egy fiatal pi*ánál miről bewszélünk he?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!