Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van baj vagy ez normális?
Ha a másik számára az jön le, hogy te nem érdeklődsz, akkor az persze, hogy óriási demoralizáló tényező a másik fél számára. És mivel a másik még nem ismer, ezért nem tudhatja, hogy ez csak azért van, mert nehezebben nyílsz meg.
Vagy legyél nyitottabb, vagy őszintén mond meg a másiknak, ha tetszik, és azt is, hogy te viszont nehezebben nyílsz meg másoknak, szóval ez időbe fog telni, de szeretnéd, ha vele el tudnátok jutni erre a szintre.
Tehát tudasd vele, hogy te is komolyan gondolod, mert különben a legtöbb férfi (felteszem nő vagy) úgy fogja értelmezni a távolságtartásodat, hogy téged nem érdekel a dolog, és ennek megfelelően keres olyat, akit meg igen.
Azon gondolkodj el egy kicsit,hogy van-e értelme védelmezned a "titkaidat".
Én arra a következtetésre jutottam,hogy semmi olyan vonatkozása nincs az életemnek amit szégyellnem kéne,így tőlem már az első randin lehet kérdezni bármit és őszintén válaszolok.Ha nem lesz kapcsolat a találkozásból akkor sem bánom,hogy őszinte és nyílt voltam,mert büszkén vállalom azt aki vagyok.
Persze az is lehet,hogy neked jó okod van nem bízni az emberekben,de a legtöbb ember olyat "titkokat" védelmez amiket egész nyugodtan akár el is mondhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!