Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányokhoz szóló kérdés: Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pro Patria kérdése:

Lányokhoz szóló kérdés: Ha hajótöröttek lennénk egy lakatlan szigeten, lefeküdnél velem? Ha az utolsó férfi lennék a Földön, akivel az élet újrakezdhető, lefeküdnél velem?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 12:46
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

"Csak azt nem értem, hogy miért kell besértődni mint egy óvódás, ha nemet mondanak a szexuális felkínálkozásodra.

Úgy csinálsz mintha eltörölnék az utolsó lehetőséget is az életedben a szexualitáshoz..."

- Nem sértődtem be, csak teljesen értelmetlen csörtékhez, amit a befogadóközönség a maga útján kialakított itt, felesleges a saját részvételem is, nem erre számítottam. Felkínálkozás sem történt, tudtommal még nincs világvége, és egészen biztos vagyok benne, hogy egyetlen egy válaszoló sem egy lakatlan szigetről írt netes hozzáféréssel - vagy ha mégis, nem az én társaságomban, én ugyanis egészen biztosan nem szigeten vagyok. Várj, kinézek az ablakon. Nem, ez még mindig nem szigetnek tűnik.

A kérdés így tehát elméleti marad, sőt, az alanyt is kicserélheted, ha én magam nem vagyok szimpatikus. Feltételeztem, hogy megszemélyesítve könnyebb, de az én hibám.

"De arra még mindig nem kaptam választ, hogy mit csinálnál a szülésnél.

Félrevonulnál és végig néznéd? Meddig terjedne ki a nagy fajfenntartásod?"

- De válaszoltam. Felesleges volt?: "Figyeljünk már oda a kérdés szövegére, pontosan lett megfogalmazva, és tudatosan. Ne okot találjunk közhelyek elsütögetésére, fölényes öntudatossággal, miközben egy egyszerű mondat helyes tartalmi felmérése sem sikerül.

A lakatlan sziget felvázolásában nem esett szó benépesítésről."

"Mert nem ott fejeződik be, hogy megcsinálod a gyereket!

Ott fejeződik be, hogy egészen addig neveled és viseled gondját, amíg életképes nem lesz."

- Ugyanolyan előítéletes vagy, mint azok, akiket lenézel azért, mert egy levadászandó lyuknak tekintenek téged, "pozitívabb esetben" is csak ennél valamivel több hasznosságú tenyészménnek. Csupán nálad a téves kép az, hogy a férfiaknak a "gyerekcsinálós-dolgokból" a rész a berakásnál kezdődik - bármiféle háttér megalapozása nélkül -, és az ágyban elszívott ciginél ér véget.

Ez az a femináci szint (kiegészítve másik oldalról a "hadd sírjon a mellettünk kiszolgáltatott, semmiről sem tehető lány az éhségtől, amíg nem teszi egymástól elválasztva a lábait" alapvetéssel), amihez nekem nincs becsatlakozásom.

Nagyképűnek, önteltnek, másokat lenézőnek, önmagától elragadtatottnak tűnök? Nem vagyok az. De adtok rá okot, hogy a válaszomból mégis ez tűnjön!

2016. aug. 28. 15:09
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen femináci szintet nem képviselek, rühellem az egészet, és ne gyanúsítgass olyannal ami valójában nem vagyok!

Jönnek a vetítések meg a ködösítések, de hát másra nem is nagyon számítottam.

Nem írtad, hogy mit tennél vagy mit nem tennél, csak előre leszögezed, hogy senki ne jöjjön olyannal, amire esetleg joggal rá lehetne kérdezni. Óriási!

Lényegében nem a kinézeteddel lenne problémám, hanem azzal, hogy unszimpatikus a személyiséged.

De gondolom ezzel te is így vagy.

Szívesen keresnék számodra egy másik nőt, még akár a föld alól is, akivel lefeküdhetnél és még ellenvetése sem lenne.

2016. aug. 28. 15:19
 33/51 anonim ***** válasza:
93%

Nyugodtan le lehet feminácizni, mert kiállok amellett, hogy a legtöbb nő nem halna éhen, ahogy a legtöbb férfi sem, nem érdekel, mert nem vagyok az. Az, hogy kiállok néhány frusztrált fiú képzavarai ellen még nem tesz férfigyűlölővé, és hála istennek tudom, hogy a legtöbb pasi nem ilyen. Egyébként ez a vita külön vicces egy olyan fórumon, ahol a legtöbb huszovéves kisfiú a szobájában tölti az életet a gép előtt, és még ott is éhenhalna, ha az anyja nem főzne rá...

Tudnám sorolni, hogy hányféleképpen tudsz tüzet csiholni gyufa nélkül, vagy például egy hullámcsattból hogyan lehetne horgot csinálni stb., de teljesen felesleges, mert nem értelmes vitához vezetne, hanem ahhoz, hogy pár savanyú alak próbálja bizonygatni az igazát és meglegyen a nap végén az az érzése, hogy végre nyert valamiben. Aztán mehet tovább a mókuskerés és holnap is lehet fórumozni azzal kapcsolatban, hogy milyen gonosz az a sok nő, amíg mindenki más éli az életét.

2016. aug. 28. 15:49
 34/51 anonim ***** válasza:
8%

Ha ennyire utálod az oldalt, miért vagy itt? :D

2016. aug. 28. 16:03
 35/51 A kérdező kommentje:

"Jönnek a vetítések meg a ködösítések, de hát másra nem is nagyon számítottam."

- Nem vetítések, elég világosan fogalmaztam, és nem is bővebbre engedve. Ha ez is túl sok volt ahhoz, hogy belekezd a végigolvasásába, lustaságból "ködösítéssel" megspórolni az értelmezést, egyszavas válaszokhoz szokva, akkor annak feloldását ne nálam keresd.

"Nem írtad, hogy mit tennél vagy mit nem tennél, csak előre leszögezed, hogy senki ne jöjjön olyannal, amire esetleg joggal rá lehetne kérdezni. Óriási!"

- Mert nem fogok összeállítani itt neked egy instant babanaplót, hogy bizonygassam, amivel nem is tartozom elszámolni egyébként neked?

-----------

"Nyugodtan le lehet feminácizni, mert kiállok amellett, hogy a legtöbb nő nem halna éhen, ahogy a legtöbb férfi sem, nem érdekel, mert nem vagyok az."

- A jelző az idézett sornak szólt.

"Tudnám sorolni, hogy hányféleképpen tudsz tüzet csiholni gyufa nélkül, vagy például egy hullámcsattból hogyan lehetne horgot csinálni stb."

- Ezt elhiszem, de ettől függetlenül is rögzítsd reálisan: hányat tudnál a gyakorlatban hasznosítani a NatGeo-n összeszedett ismeretekből? Mert tényszerűen nem minden pattintás megy elsőre, mint ott, laboratóriumi, kreált jelenetek között, nem minden második fa tövében találsz rábökésszerűen kovakövet egy kis mohát levakargatva, és nem lesz épp arra egy elhagyott méhkaptár tele mézzel.

Egyébként ez is áthajlik egyfajta "nincs szükségem senki segítségére, én egy erős, önálló és független nő vagyok!" gondolatmenetbe. Pedig van. A legtöbb ember - azok is, akik túlélőtúrákat zavarnak le hobbiként - meghalna egy kiszolgáltatott helyzetben, nem csak nők, férfiak is, bármelyik nem képviselője. Akik nem, azok nem fejben való tudásból, hanem a gyakorlati, akár helyzetszülte feltalálásban, ötletszerűen alkalmazott képességekből, és legfőképpen a nem kiszámítható faktort jelentő, mégis elsősorban döntő szerencséből maradna életben. A szerencse döntené el, hogy valakit épp ott ér-e az egész, ahol a körülmények biztosítják neki az életbenmaradást, mert épp rátalál egy kisodródott élelmiszerszállító kamionra, vagy bármilyen más okból.

2016. aug. 28. 18:11
 36/51 anonim ***** válasza:
95%

Lakatlan szigeten csak a túlélés érdekelne. Mivel a szülésbe 90%, hogy belehalnék, szexről akkor se lehetne szó, ha te lennél életem szerelme.

De nem vagy az...

Mivel rám is érvényes, hogy se rendőr, se börtön: sokkal nagyobb esély van rá, hogy megeszlek. ;)

2016. aug. 28. 18:12
 37/51 anonim ***** válasza:
91%

Igen, most már tényszerűen meggyőződtem róla, hogy veled akkor se, ha te lennél az utolsó férfi a bolygón.

Ez a még a kákán is nem csomót keresek, hanem csomót találok stílus nekem nagyon nem szimpatikus.

És mivel lefeküdni szeretnél az illető hölggyel, feltételezem becsúszhat ilyen vagy olyan formában a terhesség, ami ellen hiába is ágálsz, nem tudnád 100%-osan kikerülni, ha csak nem hozol a nőnek fogamzásgátlót vagy hozol magaddal gumit.

De még akkor is fennáll a lehetősége, mert mint tudjuk estek már teherbe gumi és/vagy fog.gátló mellett is!

Na mindegy, vonatkoztassunk el ettől a csekély ténytől.

Ha ennyire görcsösen akarnál dugni, annál nagyobb az esélye, hogy nem jönne össze.

2016. aug. 28. 18:18
 38/51 anonim ***** válasza:
94%

Nem!

Ha nem vonzodnek hozzad, akkor tolem aztan meg fejen is allhatnal, akkor sem szexelnek veled...

Amugy meg nem erezned kellemetlennek, hogyha valaki csak azert vallalna be a veledvalo szexet, mert nincs senki mas a kozelben.

Szerintem gaz, de te tudod...

2016. aug. 28. 19:23
 39/51 A kérdező kommentje:

"Igen, most már tényszerűen meggyőződtem róla, hogy veled akkor se, ha te lennél az utolsó férfi a bolygón.

Ez a még a kákán is nem csomót keresek, hanem csomót találok stílus nekem nagyon nem szimpatikus."

- A kákán is csomót keresni elég erőteljesen áthúzható rád, lévén leírtam kifejtősen a választ az általad felvetett dolgokra (és a félreértelmezésekre), amiket te értelmezésre fordított időt megspórolva egyszerűen bullshitnek minősítettél, pedig érthető volt. Leírtam, kimásoltam újra, ismét nem.

"És mivel lefeküdni szeretnél az illető hölggyel, feltételezem becsúszhat ilyen vagy olyan formában a terhesség, ami ellen hiába is ágálsz, nem tudnád 100%-osan kikerülni, ha csak nem hozol a nőnek fogamzásgátlót vagy hozol magaddal gumit.

De még akkor is fennáll a lehetősége, mert mint tudjuk estek már teherbe gumi és/vagy fog.gátló mellett is!"

- Kicsit olyan áthallás, mint a South Park szexuális felvilágosításos része, ahol a lányok a tanóra után elszaladtak a sarokba a fiúk elől, mert nincs rajtuk gumi. Volt itt olyan írás korábban, aki olyan mániákusságig vitte ezt, hogy a dupla gumit sem tartotta elég biztosnak, mert "a kukis kezével" akkor is hozzáérhet még a pasi.

"Ha ennyire görcsösen akarnál dugni, annál nagyobb az esélye, hogy nem jönne össze."

- Az a helyzet, amit leírtam, éves egymásrautaltság, de nem választott, hanem rajtuk kívülállóan kialakult módon, nem az "ennyire görcsösen".

De nem magyarázom tovább, mert elüt a stílusomtól, de a látottak alapján, sokadik nekifutásra is erőszakosan nem értve a mondandót, ki kell mondjam, egyszerűen síkhülye vagy, és az efféle szociális érintkezésben való önérzetesség kisebb mértékre való visszafogása segítene olyan képet kialakítani, ami kevésbé engedne következtetni egy szüfrazsett-mozgalom alapítótagjára veled kapcsolatban.

----------

"Ha nem vonzodnek hozzad, akkor tolem aztan meg fejen is allhatnal, akkor sem szexelnek veled...

Amugy meg nem erezned kellemetlennek, hogyha valaki csak azert vallalna be a veledvalo szexet, mert nincs senki mas a kozelben.

Szerintem gaz, de te tudod..."

- A gáz az, hogy magas lóról írsz, de annyi fáradtságot sem veszel, vagy annyi igényed sincs a kezeid közül kikerülő válaszaid felé, hogy előbb az érkezett, egyébként nem túl hosszúra nyújtott hozzászólásokat elolvasd - vagy ha megtetted, értelmezd.

Írtam, a kérdés szempontjából mindegy a személy, azt akár ki is cserélheted bárkire, vagy meg nem nevezve is lehet hagyni - így pedig, ha idáig fejben eljutottál volna, máris nem született volna meg ez a sorod sem.

----------

Azért voltam itt, mert mindig hiszek benne, hogy majd most. És azért hagytam itt, mert látom a valóságot, és elkedvetlenít.

2016. aug. 28. 20:01
 40/51 anonim ***** válasza:
91%

Te olyan lehetsz mint anno az Emberek kategóriából a bombanőkellnekem csávó.

Hát az valami szörnyű, hogy mit le nem művelt.

Kb. te is az a színvonal vagy, csak más témakört érintve.

Ne haragudj, de ezt muszáj volt megemlítenem.

Persze, én vagyok a sík hülye, elnézést, hogy más szemszögből közelítek a témához.

Nem tudom mi lehet veled a probléma, hogy ilyen elkeseredett gondolatok jutottak eszedbe, mint pl. ez a kérdés, már pedig a gond veled lehet, ha a körülötted élő nőkből egy sem akar téged.

Majd egy lehetetlen helyzetben, ha rá lenne kényszerítve az egyik, na akkor jönne el a te időd?

Ugyan már!

Inkább menj társaságba és ismerkedj, mert így sosem jutsz el odáig, hogy lefeküdjön veled valaki!

2016. aug. 28. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!