Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányokhoz szóló kérdés: Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pro Patria kérdése:

Lányokhoz szóló kérdés: Ha hajótöröttek lennénk egy lakatlan szigeten, lefeküdnél velem? Ha az utolsó férfi lennék a Földön, akivel az élet újrakezdhető, lefeküdnél velem?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 12:46
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kedvelnélek, akkor az sem számít, hogy csak mi ketten vagyunk egy lakatlan szigeten...vagy épp te vagy a világ utolsó élő férfi példánya. Soha nem lesz köztünk semmi!! Ha viszket..magamnak is el tudom intézni, nem vagyok rászorulva AKÁRKI fa.szára! És szerintem ezzel a nők nagyobb százaléka pont így van..
2016. aug. 28. 14:11
 22/51 A kérdező kommentje:

"Egy lakatlan szigeten neked az a legnagyobb problémád, hogy hogyan termékenyíts meg? 

Tipikus pasi. 

A legnagyobb szarban is a kefélésen jár az esze..."

Figyeljünk már oda a kérdés szövegére, pontosan lett megfogalmazva, és tudatosan. Ne okot találjunk közhelyek elsütögetésére, fölényes öntudatossággal, miközben egy egyszerű mondat helyes tartalmi felmérése sem sikerül.

A lakatlan sziget felvázolásában nem esett szó benépesítésről. És a kérdés azt sem feltételezi, hogy kievickélve a partra, még meg sem száradt ruhában "Hű, ezt túléltük! Kefélünk?" legyen a nyitómondat.

Az évek lezajlásában tartó állapotban a testi kielégülésben való egyértelmű egymásrautaltság léte elegendő egy átlagos férfi melletti kényszerű (minden egyéb téren megvalósuló) társulás felállásakor? Ha igen, mennyi idő elteltével? Lehetséges egyáltalán számodra?

2016. aug. 28. 14:12
 23/51 anonim ***** válasza:
0%

'Amúgy ne csináljunk már úgy, mintha egy nő ne tudna bogyókat szedni vagy halászni, esetleg csapdát állítani egy vadnak.'

Igazad van amiket leírtál, de azért ezen egy kicsit kiakadtam.

Szerinted egy lakatlan szigeten ahol nem ismered a növényzetet, tudnál bogyókat gyűjteni? Persze, de olyat amitől nem dobod fel a talpad 5 perc múlva mert mérgező. Na olyat már nem hiszem.

Halászni szerinted te tudnál minden felszerelés nélkül? Tudnál vadaknak csapdát állítani? Ha odaadnék neked egy modern medvecsapdát, hogy élesítsd azt se tudnád megcsinálni, pedig azt nem neked kell megépíteni.

Ezt a mondatodat kicsit gondold át még egyszer szerintem. :)

2016. aug. 28. 14:17
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem!

Tök mindegy 1 hónap vagy 1 év telne el, nem feküdnék le veled.

Felettébb undorító számomra, hogy lesnéd az alkalmat.

Én az az ember vagyok, aki már csak azért se, hiába lenne "jó" nekem is.

Nem asszisztálnék a kielégülésedhez semmilyen formában.

Én remekül megvagyok szex nélkül is, fajfenntartás ide vagy oda.

Azt hiszem ezt hívják ösztön feletti uralkodásnak.

2016. aug. 28. 14:19
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az átlag férfi irodista se, ahogy hozzáférésed sincs semmi ilyenhez. Kreativitáson múlik és hogy mit csinálsz magadnak. Speciel horgász botot biztos tudnék csinálni, ahogy manapság már nincs olyan gond sem feltétlen, hogy más klímára érkezel és azt se tudod mi az a banán és hogy lehet egyáltalán megenni...

Egyébként a bogyó letesztelésére pont jó lesz a kedves nemi erőszakkal fenyegetőző szigetlakó;)

Nem kell úgy csinálni, mintha a misztikus nők ne tudnának egy gyufát meggyújtani vagy levegőt venni egyedül.

2016. aug. 28. 14:23
 26/51 A kérdező kommentje:

Kezdünk áttolódni az alpári tesztoszteronszagba, és az öntudatos feminácikba.

Egymás tükörképei vagytok, és nem látjátok magatokat kívülről.

Nehéz lenne értelmes mederben tartani a beszélgetést, úgyhogy el is engedem.

Nézem a válaszokat, nem ásom el a lehetőséget, hogy érkeznek emberi szellemhez méltóságához mért gondolatok a válaszokban.

2016. aug. 28. 14:32
 27/51 A kérdező kommentje:
*szellem méltóságához
2016. aug. 28. 14:33
 28/51 anonim ***** válasza:
0%
Persze,hogy lefeküdnének.Kéne nekik egy babóca arra a szigetre,bárkitől!
2016. aug. 28. 14:34
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem, hogy miért kell besértődni mint egy óvódás, ha nemet mondanak a szexuális felkínálkozásodra.

Úgy csinálsz mintha eltörölnék az utolsó lehetőséget is az életedben a szexualitáshoz...

De arra még mindig nem kaptam választ, hogy mit csinálnál a szülésnél.

Félrevonulnál és végig néznéd? Meddig terjedne ki a nagy fajfenntartásod?

Mert nem ott fejeződik be, hogy megcsinálod a gyereket!

Ott fejeződik be, hogy egészen addig neveled és viseled gondját, amíg életképes nem lesz.

2016. aug. 28. 14:44
 30/51 anonim ***** válasza:
0%

'Speciel horgász botot biztos tudnék csinálni'

Igen? A horgot hogyan, miből készíted el?

'Nem kell úgy csinálni, mintha a misztikus nők ne tudnának egy gyufát meggyújtani vagy levegőt venni egyedül.'

Lakatlan szigeten gyufa sincs. De te biztos azt is elkészíted. ;)

2016. aug. 28. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!