Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember, aki nem érdemli meg a boldogságot?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, ilyen vagyok, csak nem tudom, hogy túlreagálom-e a sikertelenségem, vagy tényleg léteznek ilyen emberek és arra vannak kárhoztatva, hogy egyedül éljék le az életük és örökké boldogtalanok legyenek, akár társsal, akár egyedül. Kudarcok sorozata az életem, bármit próbálok, de a kapcsolatépítésben különösen balszerencsés vagyok. 24/F2016. aug. 27. 19:24
11/14 anonim válasza:
Arra, hogy..
1.) Egyedül is boldog lehet az ember...
2.) De! Ha van társa / párja, talán (...?!) BOLDOGGÁ tudja tenni.. Ami őt is boldogabbá tenné.
.. de mivel nem érdemlem meg és Egyebek... egy ideig biztos, hogy nem lesz.. Ergo! Kész az ördögi kör! ;) :D
13/14 anonim válasza:
Persze, a nők 2/3ada. Nem tesznek semmit az asztalra, csak elvárnak, és még is összejön nekik minden, igy tudnak fejlődni az életbe. Röviden mig te férfiként kaparsz hogy legyen bármi sikered, addig egy ugyanolyan vagy roszabb kaliberü nő lógatja a lábát és minden a kezére áll, ami viszont nem elég nekik igy csak amiatt boldogtalanok hogy a felső 10 között nem a bmws gazdag hapsival vannak, és ezt fogják fel nehéz életnek
14/14 anonim válasza:
Az én életem is sivár, egyhangú szar. Ráadásul rühell is mindenki... Jól jönne egy stuki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!