Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak vele? 28/N lent

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, egy éve ért véget egy párkapcsolatom ( 5 éves, az első komoly). fél évig nem ismerkedtem, utána volt egy két randim, de vagy én nem kellettem, vagy nekem nem kellettek..Egy társkeresőn kezdtem ismerkedni, írt is nagyon hamar egy nálam 17 évvel idősebb, külföldön dolgozó fogorvos. Ő már feleséget szeretne családot, és nem is tagadja, hogy fiatalabb nőre van szüksége, aki még meg tudja neki adni azt, hogy több gyereke legyen. Minden anyagi biztosított hozzá, ezt nem is titkolja, rendszeresen küld képet a házairól, autóiról, és drága hobbijairól. Amúgy intelligens is, sportos, és kedves. Találkozni szeretne. EGy hónapja lelevelzünk, én annyira nem vagyok lelkes, mert bár hiába jóképű ( a korához képest, mégiscsak 17 évvel idősebb, és amúgy is messze van. Igaz, fél éve munkanélküli lettem,és a kisvárosban ahol élek nem sok lehetőségem van ( jó szakmám van, nyelveket is beszélek egyébként). Össze vagyok zavarodva a jövőmet illetően, még én magam se tudom pontosan, mit akarok. Szerintetek egy találkozást megér? Vagy ha már ennyire vonakodok, inkább hagyjam?

Ismerősöm szerint ( 40 éves nő egy rossz házasságban) fogjam meg az "aranytojást tojó tyúkot",amúgy is mr 28 vagyok, még megtehetem, hogy megkapok bárkit... de én társat szeretnék, nem egy "Vajna bácsit", bocsánat..

Mondom, sok bennem a zavar, de nem tudom, elülepszik-e ez magától, főleg, hogy munka hiányában most még a jövőmet se látom tisztán.

2016. aug. 25. 13:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtős

1. másik országban él, mi a garancia rá, hogy pont te kellesz neki, és másoknak nem csapja a szelet? Illetve ha ennyire gazdag és jóképű helyben ne találna potenciális párt? Ugyan már. Én aggódnék, hogy 1 vagyok a sok közül, akár hány évesek is vagyunk. A netes társkereső okés, de szerintem érdemes a közelben keresgélni.

2. Ez a korkülönbség, most még oké, mert sármos, meg tetszik, de mi lesz x év múlva? Majd arra ébredsz egy nap, hogy egy öregemberrel kötötted össze az életed? Persze újrakezdheted akkor is, de ahogy telnek az évek egyre nehezebb lesz.

3. Az ismerősöd elég sekélyes, ha úgy gondolja, hogy fogd meg az aranytojást tojó tyúkot. Miért, csak ez számít?? X év múlva sokra mész a pénzzel, ha boldogtalan leszel. Én a helyedben hanyagolnám. Ha szép nő vagy akkor a közeledben is találsz magadnak helyes férfit.

28/N

2016. aug. 25. 16:16
 22/27 anonim ***** válasza:
74%
Akkor itt egy felnőtt, érett nő véleménye: Annak idején én is voltam többször ilyen dilemmába. Válasszam, aki nem tetszik annyira, de van háza, kocsija, jómódú háttere. De fiatal voltam, és szerelemre vágytam. Be is teljesedett, szegények voltunk, de lett 10 csodálatos évem, 2 gyönyörű szőke szerelem gyermekem. Hogy mára mi maradt ebből: 40 felé közeledve, már nem voltam számára vonzó,és nem azért mert elhanyagoltam magam, hanem mert , mert, mert...ezt csak a férfiak tudják. Lecserélt egy 20 évvel fiatalabbra. Lakáson szinte 300% hitel, se kocsi, a gyerekeknek nélkülözés, soroljam? A mai eszemmel 1000x megbántam! A szerelem hamar elmúlik. A lányomat már direkt úgy nevelem, hogy ne kövesse el ezt a hibát. Látja, érzi, min megyünk keresztül, nap mint nap. Neked is ezt tanácsolnám. Ha már a családalapításon töröd a fejed, vágj bele, ha meg nem jön össze, nem mindegy, hogy milyen GYT-t kapsz, és nyomorba neveled a gyerekeid, vagy nem! Nincs annál fájóbb, ha a csodaszép lányomnak azt kell mondani, nem tudom megvenni ezt és ezt! Lehet lepontozni férfiak, de ez az igazság! 45/N
2016. aug. 25. 16:17
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
Az jó, ha már a lányodba is bele nevelted az anyagiasságot, gratulálok.
2016. aug. 25. 16:32
 24/27 anonim ***** válasza:
Én 33 éves nő vagyok, véleményem az, hogy ne csak arra koncentrálj, hogy mennyi a pénze, meg sportos-e -a kedvesség már egy jó pont. Sokkal fontosabb (lenne nekem), hogy milyen szinten tudsz vele beszélgetni, érdeklődése milyen, korábbi kapcsolatai hogy alakultak. Egy próbát valóban megér, ahogy azt írták mások. Torma András nevű felhasználó véleménye az, hogy kiemelkedően szépnek kellene lenni, hogy valakit 28 évesen így megtaláljon egy pénzes fogorvos...Megjegyzem, nem tudom, mi a kiemelkedően szép, de egy intelligens férfinek, ha megtetszik egy nő, akkor nem hinném, hogy szetenderd cicababát vagy szépségkirálynőt tud csak megszeretni. Persze, óvatosnak kell lenned, ez alapvető! :)
2016. aug. 25. 17:54
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves 24-es válaszoló!

Nagyon szimpatikus, hogy ilyen pozitívan gondolkozol, de számodra reálisnak tűnik az, hogy egy 45 éves jóképű, intelligens, sportos, kedves és gazdag külföldön élő fogorvos pont egy magyar kisvárosban élő munkanélküli, átlagos külsejű 28 éves nőnek ír egy társkeresőn, mert annyira megtetszett neki a személyisége az adatlapja alapján?

Sajnos nekem nem tűnik reálisnak. Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az általában nem is igaz. Főleg az interneten. Nekem a következő lehetőségek bármelyike reálisabbnak tűnik:

(1) Az egész kérdés és történet kitalált.

(2) A jóképű, intelligens, sportos, kedves és gazdag külföldi fogorvos valójában nem az, akinek mondja magát és átveri a kérdezőt.

(3) A fogorvos tényleg az, akinek mondja magát, de csak egy kiemelkedően szép fiatal és lehetőleg neki kiszolgáltatott nőt keres, aki jó lesz (a) alkalmi szexpartnernek némi hitegetéssel, (b) dekoratív státuszszimbólumnak egy-két gyerekkel.

2016. aug. 25. 18:16
 26/27 anonim ***** válasza:

Oké, András! :)

Hol írja azt a kérdező, hogy átlagos a külseje? Lehet, hogy nem olvastam végig mindent pontosan. Sokszor lehet kamu, ez való igaz.

2016. aug. 25. 18:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Azt írja, hogy sokáig modellkedett és sokan megbámulják. Kép nélkül persze ezt nehéz megítélni, hogy tényleg kiemelkedő-e.
2016. aug. 25. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!