Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak vele? 28/N lent

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, egy éve ért véget egy párkapcsolatom ( 5 éves, az első komoly). fél évig nem ismerkedtem, utána volt egy két randim, de vagy én nem kellettem, vagy nekem nem kellettek..Egy társkeresőn kezdtem ismerkedni, írt is nagyon hamar egy nálam 17 évvel idősebb, külföldön dolgozó fogorvos. Ő már feleséget szeretne családot, és nem is tagadja, hogy fiatalabb nőre van szüksége, aki még meg tudja neki adni azt, hogy több gyereke legyen. Minden anyagi biztosított hozzá, ezt nem is titkolja, rendszeresen küld képet a házairól, autóiról, és drága hobbijairól. Amúgy intelligens is, sportos, és kedves. Találkozni szeretne. EGy hónapja lelevelzünk, én annyira nem vagyok lelkes, mert bár hiába jóképű ( a korához képest, mégiscsak 17 évvel idősebb, és amúgy is messze van. Igaz, fél éve munkanélküli lettem,és a kisvárosban ahol élek nem sok lehetőségem van ( jó szakmám van, nyelveket is beszélek egyébként). Össze vagyok zavarodva a jövőmet illetően, még én magam se tudom pontosan, mit akarok. Szerintetek egy találkozást megér? Vagy ha már ennyire vonakodok, inkább hagyjam?

Ismerősöm szerint ( 40 éves nő egy rossz házasságban) fogjam meg az "aranytojást tojó tyúkot",amúgy is mr 28 vagyok, még megtehetem, hogy megkapok bárkit... de én társat szeretnék, nem egy "Vajna bácsit", bocsánat..

Mondom, sok bennem a zavar, de nem tudom, elülepszik-e ez magától, főleg, hogy munka hiányában most még a jövőmet se látom tisztán.

2016. aug. 25. 13:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én találkoznék vele, ha az üzenetek alapján a korától függetlenül, a személyiségét tekintve bejönne.

Ha akarsz gyereket, akkor pozitív, hogy ő is. Ha nem akarsz, hagyd. Nincs munkád. Legalább nem köt ide. Mehetsz vele kint karriert építeni, hisz beszélsz nyelveket...

Mit veszthetsz? Ha nem is találkozol vele, nem fog foglalkoztatni, hogy mi lehetett volna?

2016. aug. 25. 13:41
 12/27 A kérdező kommentje:
Kicsit nyomoztam már, valós személyről van szó, ott dolgozik, ahol írta..skypoltunk is. A külsőmet tekintve sokáig modellkedtem, nincs rá panasz, sokan mondták, hogy hasonlítok Monica Bellucire...én mondjuk annyira soha nem láttam szépnek magam, ez amiatt is lehet, hgoy gyerekként nagyon vézna voltam, és fogszabályzós-szemüveges, sokat csúfoltak, idő kellett, hogy a tiniként pozitív irányú változásokat felfogjam. Amúgy a szépség nem minden, néha engem zavar is, amikor annyira megbámulnak. Nem is szeretném, ha valaki a külsőm miatt lenne velem, az kb olyan lenne, mintha én meg a pénze miatt lennék vele.
2016. aug. 25. 13:42
 13/27 A kérdező kommentje:
Gyerekre visszatérve, akarok, de nem most. Nem érzem késznek magam rá. Nekem még egy kb 4-5 év biztos kell, hogy gyereket akarjak. Ezt mondjuk tisztázni kell vele, lehet, nem akarna 50 éves koráig várni gyerekre...de amúgy ebbe belegondolva...50 lesz, mikor én 33 :/
2016. aug. 25. 13:43
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem találkozzál vele raérsz még gondolkodni a gyerek meg hogyan lesz később kérdéseken. Én a helyedben adnék egy esélyt a dolognak 23L
2016. aug. 25. 13:57
 15/27 anonim ***** válasza:
Nagyon felejtős a dolog! Több nőtől is, akik ilyen korkülönbséggel vannak párkapcsolatban, azt hallom hogy később megbánták ezen döntésüket. De igazából a te döntésed a te életed.
2016. aug. 25. 14:00
 16/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én nem érzem az írásodból a valódi vonzalmat. Nekem ha tetszett valaki soha nem latolgattam a korát vagy azt, hogy másoknak bejönne e, vagy fogjam meg az arany tojást tojó tyúkot stb.

Az anyagi biztonság valóban vonzó, de nem minden és nem garancia arra, hogy hosszútávon boldogok lesztek együtt.

2016. aug. 25. 14:17
 17/27 anonim ***** válasza:

1 próbát megér, meg kéne tudnod, hogy egyéb tervei a jövőben a gyerekeken kívül egyeznek-e a Te elképzeléseiddel. Jóképű, sportos. Azért köztetek nem annyi a korkülönbség mint az ugyanennyi idős Vajnáné és Andy között. 20 év alatti korkülönbség, ha érettek a felek, még talán áthidalható. 1 próbát megér, főleg, hogy nincs senkid. 2-3 év és már nem leszel fiatal. 1 próbát megér, hajrá! A kisugárzását meg úgyis élőben tapasztalod meg. Reméljük őszinte és nem csak fotókkal tudja demonstrálni a dolgait, hanem valóban az, akinek mondja magát.

43/N

2016. aug. 25. 14:31
 18/27 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos kérdésem van: magyar férfiról beszélünk? Vagy egy muzulmán országban élő muzulmánról, aki magyar lányt akar magának?

Csak mert egy ilyen lánnyal leveleztem itt, nehogy te is egy légy a sokból. Magyar a fogorvos???

2016. aug. 25. 15:20
 19/27 A kérdező kommentje:

Magyar, igen.

Valaki irta privatban, hogy esetlen lehetek meg gyamolitasra szorulo. Nos ez nem igy van. Rengeteg minden tortent velem az elmult idoszakban, a munkahelyem megszunese csakegy, de talan a legfontosabb ezek kozul. Teny, h a pasi tekinteteben kivancsi voltam kivulallo es elfogulatlan valaszokra. Az meg, hogy nem talalom a helyem es ez gaz mert nem vagyok mar tini,nemerek ezzel egyet. Rengeteg embernek tortenik dz az az eleteben, osszezavarodik, amit biztosnak hitt, meginog, stb. Az, hogy az elethelyzet miatt osszezavarodik valaki, azegy elethelyzet, nem a szemelyiseg miatt van.az a rossz ha valaki nem ismeri fel a zavarat.En leginkabb azert vag,ok zavatodotz, mert nen tudom, munka teren merre tovab , itt maradjak e v sem,es azon is gindolkodom, szakmat valtok. Jogaszkent vegeztem nem igazan szerettem meg, es nem is kifejezetten ilyen munkam volt eddig...ezt egy privat levelre irom valaszkent azert itt, mert a nicknevem a rendes nevem is.

2016. aug. 25. 15:29
 20/27 anonim ***** válasza:

Már rossz a kezdés.

Ha azon hezitálsz, hogy sok-e a 17 év, akkor inkább hagyd a fenébe!

Később csak még biztosabb lennél benne, hogy ez nem neked való terep.

Bár számomra még mindig felfoghatatlan, hogy egy nő hogy képes azon filózni, hogy mindent feladjon, csak hogy kényelmes legyen a seggének...

De én csak egy 24 éves lány vagyok, szóval biztos nem nőttem még fel a "női értékekhez". :)

2016. aug. 25. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!