Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes folytatnom az ismerkedést, azért találkozzak vele?
Interneten ismerkedtem meg egy lánnyal, tök jól elbeszélgettem vele írásban, nagyon jól éreztem vele magam levelezés közben, a képek alapján is bejön.
Viszont mikor telefonon beszélgettünk, az már taszított egy kicsit, a hanglejtése, beszéde, beszédstílusa, ahogy beszélt, fogalmazott stb.
Ezért veszélyes a chat alapú ismerkedés. Csak verbális kommunikáció van az is írásban. A képzeleted meg kiegészíti ezeket egy képzelt hanggal, gesztusokkal de sokszor ez teljesen eltérő. Ezért is tartom hülyeségnek, ha valaki azt állítja, hogy chat-en "beleszeretett". Francokat....
De attól még egy találkozásban nincs semmi rossz, legalább látod az összképet. Most picit "megijedtél" mert nem pont így képzelted el, de attól még a testbeszédjével és gesztusaival lehet jól harmonizál és megtetszik. Vagy végképp elássa magát, de akkor legalább nem fogsz azon gondolkodni, mit lett volna ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!