Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, ha innentől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha innentől inkább a családomra koncentrálok?

Figyelt kérdés

Volt egy 3,5 éve kapcsolatom. A párom azért dobott, mert felvették a doktori képzésre, és úgy gondolta, hogy az én Msc-m már nem illik hozzá.

Utána két rövidebb "kapcsolat" következett. Az egyik fiú egy hét után közölte, hogy "járhatnál szexibb ruhába'!" (Egy irodában dolgozom, elegánsabb szoknya-blúzt hordok.) Attól kezdve megundorodtam tőle, mert túlsúlyos volt és pólóban járt.

A másik fiú mindenáron biofarmot akart létrehozni és önellátó gazdaságban képzelte el a jövőjét. Mint utóbb kiderült, ez romantikus háttérsztori volt ahhoz, hogy ne kelljen munkát keresnie.

Ezek után úgy döntöttem, hogy nem keresek komolyabb kapcsolatot, és inkább a testvéreimre és a családomra fordítom az időmet. Több energiát fordítok anyuék segítésére, több pénzt felújításra, könyvek vásárlására tanfolyamokra. Később, ha már megvan a megfelelő anyagi háttér, talán az örökbefogadással is megpróbálkozom.

2016. aug. 24. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Örökbefogadás, egyedülállóként kb esélytelen. Futhatsz pár kört, de kb felesleges lesz.

3 emberből kár következtetést levonni. Pihentesd a témát egy ideig, koncentrálj másra, aztán majd idővel vágj bele újra.

/el se hiszem, hogy ezt a választ én írtam../

2016. aug. 24. 15:05
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
64%
Fantasztikus. Ha hiszed, ha nem, hasonló álmom van. Csakhogy, mindig betalál vmi frusztrált nőszemély. Rettenetesen nehéz kizárni a külvilágból jövő ingereket.
2016. aug. 24. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Részben igazad van. De az új kapcsolat lehetőségét ne zárd ki. Ne akard görcsösen és lehet, hogy pont most talál meg az igazi, mikor lemondanál róla. Értem amúgy a csalódottságod. Így is lehet teljes életet élni, ahogy írod. De még rád is találhat a szerelem! :) Ne keseredj el.
2016. aug. 24. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon tudatos vagy és racionális. Kiábrándultál a világból, az életből is és ha így folytatod hamarosan ki fogsz égni.

Félreértés ne essék! Totál megértelek! Komolyan! Ilyen pasasok után nem csodálkozom ezen a fajta világszemléleten, sőt, támogatom.

És itt most nem arról beszélek, hogy anyudéknak segítesz (mert ez elvileg normális lenne) hanem a többiről.

Úgy hiszed, hogy már nem leszel soha szerelmes? Vagy ha mégis összejönnél valakivel azt ésszel csinálnád és nem érzelemből? Hogy te valahogy nem vagy erre a világra való? Hogy a filmben bemutatott boldogság csupa hazugság és mese?

Azt érzem az írásodból, hogy haragszol a világra, haragszol az emberekre, a környezetedre, az életedre, hogy neked nem úgy jött össze ahogy korábban elképzelted, hogy dühös vagy és kiábrándult.

Tudnod kell azonban azt, hogy ezt te generáltad. Te választottál partnert, te választottál hivatást, te döntöttél az életed során a legtöbbször. Nem a körülmények áldozata vagy, hanem a döntéseidé, ami mind a tiéd.

Én úgy hiszem, hogy a boldogság fejben dől el. Van akinek megvan mindene, mégsem boldog. z ilyen ember azt hiszi hogy egyre több és több kell neki de ezt a feneketlen űrt semmi sem fogja megtölteni. És ott a másik oldal, mikor valakinek alig van meg valamilye, mégis boldog. Ez a nem mindegy. Fejben dől el miért avgy hálás, mire vagy büszke. Ha mindennek tudsz örülni bldog leszel, ha semminek, akkor nem leszel.

Én azt tanácsolnám, hogy kezdj el pozitívan gndolkodni, hasznosítsd a vonzás törvényét, és igen, a családodra is koncentrálj, de magadra is, ismerd meg önmagad, légy magaddal tisztában, szeresd magad és a környezeted is szeretni fog!

2016. aug. 24. 15:16
 5/10 A kérdező kommentje:

@4-es, köszönöm a választ!

Az az igazság, hogy én boldog vagyok: szeretem a munkámat, a kihvásokat. Tök jó érzés, hogy jó a kapcsolatom a tesóimmal és a szüleimmel akkor, amikor mindenki fúj a családjára.

Amiből elegem van, az a mostani mentalitás. Egyszerűen már nem akarok önző és lusta embereket beengedni az életembe, viszont gazdaságilag meg nyilván meg kell tervezni a dolgokat.

Nekem alapvetően pozitív a jövőképem: biztos hátteret kapok a családomtól, egészséges vagyok, soha nem voltam két napnál tovább munkanélküli, és nagyon jó barátaim vannak.

2016. aug. 24. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Azt kezdesz az életeddel, amit akarsz, azért van. De nehogy azt gondold, hogy amit írtál a phd-ről és msc-ről, az igaz. Ez csak egy ürügy, az igazi probléma korábbról való.

Egy ilyen biofarmossal én is összefutottam már, olyan okos volt, hogy ihaj. És még az én területemen is...

2016. aug. 24. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Egyébként egyedülállóként is lehet örökbefogadni. Ha a szüleidtől lát ép családmintát, nem lesz gond, hogy melletted most pont nincs férfi. Később még lehet.
2016. aug. 24. 15:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Időnként sok ember van úgy, hogy nem foglalkozik a csajokkal/pasikkal, hanem a saját világát építi. Karrier, hobbik, önfejlesztés, haverok, stb.

Az önfejlesztést neked is ajánlanám a család mellé. Ha 3.5 év után a srác dobott ilyen indokkal, akkor eléggé félreismerted, ami a te hibád is. Az is gyanús, hogy ilyen srácokba futsz bele és nekik adsz esélyt.

2016. aug. 24. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Koncentrálj a családodra, a barátaidra, meg az életedre.

Volt egy ősbunkó pasid, meg két random futóbolond.

Ettől még ne gondolj rögtön a kolostori életre.

Párt keresni nem lehet, majd adódik valami értelmes is.

2016. aug. 24. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem gáz, ugyanígy gondolkodom életem hátra levő részéről. A munkámnak meg a családomnak fogok élni. Bár engem már nem érdekel hogy mások erről mit gondolnak mert mindenki próbálja belém magyarázni hogy legyek nyitott, majd jön a szerelem, így nem leszek boldog holott ez az én életem, az én érzéseim és gondolataim, senki nem szólhat bele. Ne foglalkozz azzal hogymások szerint ez gáz vagy sem, az a lényeg hogy élvezd az életed, haígy vagy boldog akkor így és pont.
2016. aug. 25. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!