Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek merev vagyok? 18L vagyok most a tanulasra koncentralok leginkabb.
Szia , ilyen idős koromban nekem is a tanulás volt az első (ekkor nyelvvizsgáztam , jogsit csináltam +előrehozott érettségi) szerintem jól teszed , most alapozod meg a jövőd. Néha azért ki is kell kapcsolódni , mert utána jobban fognak menni a dolgok , kicsit feltöltődsz. Bár én néha eljártam/eljárok bulizni (értsd fél évente 2x-3x) de ennek ellenére én is merevnek érzem sokszor magam , de nem érdekel. Majd akkor nem leszek merev , ha elértem a céljaimat , ahhoz pedig még sokat kell tennem , mégha jó úton is vagyok. Ha szeretnél még ilyenekről beszélgetni írj privit :)
szia
20f
koszonom a valaszokat:)
Igen most lesz erettsegi,nyelvvizsga es ha minden jo akk felvesznek az egyetemre alig varom:)
Hajrá, sikerüljenek a dolgok. :) (nyelvvizsga és társai).
Én 20 vagyok, párom még nem volt,igaz,nem is igazán akarok már,mert úgyse lesz.
Vannak terveim, pl. nem megbukni 1 tantárgyból se(fősulis vagyok) pénzt keresni majd.
Nem cigizek, néha iszok alkoholt, van pár barátom, haverom. És nem is bulizok, sőt,nem is táncolok,nem is éneklek.
Az jó,hogy barátnőiddel töltöd az időd egy részét.:)
Ha neked tetszik ez az életforma, és így vagy önmagad, akkor nincs baj.
Ha viszont már vannak visszafojtott vágyaid, hogy legyen valakid, vagy hogy néha kirúgj úgymond a hámból, akkor jobb, ha megteszed, nehogy bombaszerűen törjön ki...Pl. simán el tudnám képzelni, hogy valaki mondjuk 22 éves koráig merev, aztán meg hirtelen előtörnek az elfojtott vágyak, és ott habzsolja az életet, ahol éri. Ez a véglet sem jó.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!