Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan szegényes sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan szegényes sok lánynak, nőnek a szexuális kultúrája?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy keményen válogatnak külső és anyagi javak birtoklása szerint is a férfiak között, de a szex is sok nőben kimerül 1 pózban, vagy abba, hogy csak fekszik. Tehát az egy dolog, ha nagy nehezen megugrod azt a lécet a nőnél, ami nála egy pasi külsejének (vagy kisugárzás), intelligenciájának stb a függvénye. Azzal még nem vagy előrébb. Mert ott van a szex, és ahány nő, annyi rigolya. 7 barátnőm volt, mindnek volt valami flúgja. Vagyis szerintem az. Egyik nem akarta az orális szexet, sem nekem, sem hogy én adjak. Pedig imádom azt. Másik nem akarta a misszionárius pózt, mert fájt neki. 3. csak úgy azt szajkózta, hogy csak az a szex, ha együtt mennek el mp-re pontosan a felek, máskülönben nem illenek össze. 4. az 2-3 perc alatt elment és nem engedte, hogy én elmenjek, mert úgy elfáradt a 2 perc során. Az 5. gumi nélkül bele sem ment a dologba, holott nekem mindig lelankadt attól (ha nincs rajtam, akkor minden jó), pharmatex stb meg nem érdekelte még 2 év után sem. 6. nak volt valami roppant erős hüvelygombája, ha felhoztam neki, akkor szakítani akart, hogy mondhatok én ilyet. Szóval talán 7 ből 1 nek volt megfelelő szexuális (szerintem) értékrendje. De annak meg a természete volt kiábrándító, meg ivott is. Mindezt 7, huszonéves nővel való tapasztalatom mondatja. Tehát az egy dolog, hogy nagy nehezen megugrod a lécet (legtöbb pasinak nemhogy 7 nőnél nincs esélye, de egynél sem, ahogy visszahallom, mivel a nők nagyon válogatósok), de utána a szex iszonyat sok buktatót rejt magában. Ha pedig sikerül egy olyat találni, akivel az is működik és kompromisszumképes ebben (tehát engedi, amit a pasi is szeretne), akkor még mindig ott van, hogy iszonyat sok nő papucsot akar a pasiból csinálni, vagy házisárkánnyá válik pár év alatt, vagy ott vannak a félredugós nők. Sorolhatnám estig a gondokat.
2016. aug. 24. 08:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%

A jó szexhez két ember kell, a pocsék szexhez elég, ha az egyik fél béna.

És mivel a TE szexuális kultúrád csak addig terjed, hogy még gumit se tudsz használni, és viszed a gombás fertőzéseket egyik csajról a másikra, és olyat vársz el, ami számára fájdalmas, magyarán sza.rsz bele, hogy neki is jó legyen, szerintem jobb, ha nem reklamálsz.

2016. aug. 24. 10:50
 12/30 anonim ***** válasza:
96%

Nálam van pár tabu, úgy, hogy volt, amit próbáltam, és nem ment, nem esett jól, ilyen az orális szex, sajnálom, de ha a párom nem akarja, hogy lehányjam, akkor ezt ne várja el tőlem, ráadásul nem szerettem úgy megcsókolni a páromat, hogy előtte belém kóstolt odalent. Hát, ez van, nem tudtam rajta változtatni, pedig hidd el, igyekeztem, próbáltam, nekem ez nem megy.

Egyébként mivel nem volt sok kapcsolatom, és azok sem tartottak sokáig, és minden más téren hozzám illő társat meg nehéz találni, így nincs valami nagy tapasztalatom, de nyitott lennék tanulni, ha valaki, akivel egyébként összeillenénk elég türelmes hozzám, nem hagyna ott csak ezért, mert nem vagyok egy lepedőakrobata.

Mellesleg ha én védekezek, elvárom, hogy a másik fél is védekezzen. Biztosra akarok menni, hogy nem csúszik be egy nem kívánt terhesség. Nem érdekel, hogy nem tudod a gumit használni, másnak megy, nekem meg ott a tabletta, és a szerencsések közé tartozom, hogy nem cseszi szét a szervezetemet, de azért mégis egy hormonbomba, és 3 havonta 6-7 ezer Ft kiadás.

A hüvelygomba meg xar ügy, emiatt nincs jogod ítélkezni.

A többit nem kommentálom, aki hülyén választ, az így járt.

Azért látom, neked is vannak igényeid, amiket nem minden nő képes megugrani, de legalább ne ítélkeznél.

2016. aug. 24. 11:09
 13/30 anonim ***** válasza:
18%
Lusták. Nem ismerik magukat eléggé, nincs bennük vágy a fejlődésre, mástól várják a csodát, ami viszont kőkemény egó. Ha megfigyeled, az egoista emberekre jellemző ez.
2016. aug. 24. 11:14
 14/30 anonim ***** válasza:
98%

Olyan pasikkal találkoznak legtöbbször, akik nulla előjáték után megb-sszák őket 10 másodperc alatt, aztán csá. Ezért nem érdemes férfiként nyavalyogni, hogy a nők bezzeg bármikor találnak szexpartnert, mert a többsége azoknak sajnos olyan is lesz.

A gumi mellőzése meg tényleg nem vall magas szexuális intelligenciára, ha lelankad tőle, próbálj ki másik fajtát, de alapvetően ez mentális és nem fizikai probléma.

2016. aug. 24. 11:43
 15/30 anonim ***** válasza:
92%
Talán azért vannak ezek a gondok, mert sok pasi szexpartnert keres és nem társat magának.
2016. aug. 24. 11:55
 16/30 anonim ***** válasza:
65%
Szexpartnerrel is lehet minőségi a szex, nem muszáj ott sem guminőnek használni a másikat.
2016. aug. 24. 11:59
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

16#

Csak az nagyon ritka eset.

Tapasztalataim szerint.

2016. aug. 24. 12:07
 18/30 anonim ***** válasza:
96%

Te is ugyan úgy válogatsz, nem tudom, nem tűnt fel? :D

A másik meg hogy ha valakinek fáj valami, betegsége van, vagy valaki védekezni szeretne, az hogy jön a szexuális kultúrához?!

A férfiakról meg ne is beszéljünk, 0 előjáték mellett 2 perc utáni elmenésben ők viszik a prímet. :D

Ne legyen barátnőd azt nem lesznek ilyen gondjaid...

2016. aug. 24. 12:57
 19/30 Költőnő? ***** válasza:
100%
Mi az h szegényes szexuális kultúra? Nem lehet mki lepedőakrobata. Keress olyat, akivel passzol minden, aszt kész. Mkinek joga van azt tenni a szexben, amihez csak kedve van. Ez nem egy verseny, az ugye megvan a térképen?
2016. aug. 24. 13:02
 20/30 anonim ***** válasza:
80%

"nem akarta a misszionárius pózt, mert fájt neki"

És emiatt mondod rá, hogy szegényes a szexuális kultúrája? Jesszusom, képzeld el, hogy van olyan, hogy a nőnek fáj. Bizonyos póz nekem is kellemetlen, így 5 év szexuális élet után, nem tehetek róla, nyilván én marhára élvezem, hogy fáj... Hidd el, ha választhatnánk, akkor nem lenne ilyen baj, de minket marhára nem kérdez senki, hogy szeretnénk-e hogy fájjon. Ez ilyen. Ha emiatt húzgálod a szádat, akkor a te fejedben vannak gondok.

A hüvelygomba nekem nem tiszta, már attól kiakadtál, hogy volt neki, vagy pedig az volt a baj, hogy nem volt hajlandó kezelni? Mert utóbbi eset tényleg gáz, de ha rajta van az ügyön, akkor nem tudom, mi ezzel a baj, ilyen az élet, előfordul, szintén nem az ő hibája.

A többi meg... Hát nézd, nem passzoltatok össze. Az első tök jól illene az expasimhoz, ő is utált mindenféle orált.

Nincs azzal semmi baj, ha valaki nem szeret valamit, csak olyan partner kell, akivel hasonló igényeik vannak.

Most ha én összejönnék veled, és kérném, hogy hadd csináljalak már s.ggbe egy fél méteres felcsatolhatóssal, de te nem akarnád, akkor szerinted jogosan hisztiznék, hogy nincs szexuális kultúrád? :D

Dehogynincs, csak más.

Ezt el kell fogadni, és hozzád illő partnert kell találnod.

2016. aug. 24. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!