Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen szexuális dolgokkal lehet bevágódni nőknél?
Neten legalább is, sok férfi, küldözget magukaról olyan képeket..
De ha nem is képek akkor egyből rátérnek az ilyen jellegü témákra.
Tényleg ez kell a nőknek ? Mert amúgy sajátmagam is tapasztaltam az elnyujtott beszélgetés sehol nem jelent előnyt, vagy csak a normális ismerkedés, ilyenekből nem lesz semmi.
Akinél szexuális képpel kell bevágódni, az annyit is ér.
Legyen akár nő vagy férfi.
Én férfiként úgy látom, hogy valahogy át kell vinni a dolgokat szexuális témákra, mert anélkül nem lesz vonzalom, lásd az elnyújtott unalmas beszélgetés. És a tapasztalat is ezt igazolja, eddig onnan sikerült csak vonzalmat generálnom, hogy intim dolgokat írtam a lánynak, eddig egy kapcsolatom, és egy alkalmi hancúrom volt, mindkettőt "szexchat" előzte meg, egy harmadik lány, aki pedig azt mondta, hogy kedvel, de nagyon messze lakott, na vele is szexchat volt..
De persze nyilván nem arról van szó, hogy az első üzenetedben elküldesz a farkadról egy képet :DD (bár lehet valakinél az is működne :) )
Valahogy így van.
De akik ezzel indítanak, azt nem érdemes komolyan venni!
Nálam is indították már így az ismerkedést, és nem értette, amikor kérdeztem, hogy most ő hogyan képzeli el a találkozót?
Nem lenne abszurd úgy találkozni egy emberrel, akit még soha nem láttál, hogy már "dugtatok" neten?
Hogy fogsz úgy a szemébe nézni, hogy el ne szégyelld magad?
Vagy ez csak nekem fura?
Miért kell fordítva csinálni a dolgokat?
Nekem valahogy sosem jön be az, amikor így kezdik az ismerkedést. Szerencsére képet még nem kaptam, de volt már, hogy úgy írtak rám, hogy "Szia DUGUNK?". Én az a típus vagyok, aki mindenkinek visszaír, persze azokról beszélek, akik normálisan viszonyulnak hozzám. Az ilyen témájú kezdeményezés egyáltalán nem szimpatikus. Sokkal inkább taszító számomra.
Biztosan nem a férfiassága miatt esnék szerelembe. Ha valakit szeretek, akkor nem a mérete számít!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!