Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél mennyi szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mennyi szexuális partnert vallotok be?

Figyelt kérdés
Meg bevalljátok-e,hogy megcsaltatok mást?
2016. aug. 8. 17:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Lányok 3-szor kevesebbet, fiúk 3-szor többet.
2016. aug. 8. 17:57
 2/23 anonim ***** válasza:

Nem volt sok partnerem, nem titkolok semmit, és sosem csalok meg senkit...

Senki se arra kíváncsi, hogy mit tudok összehazudni + nekem sem előnyös ha nem önmagamért szeretnek.

2016. aug. 8. 17:59
 3/23 anonim ***** válasza:
73%

Bevallom, hogy eddig csak egy partnerem volt és egyik barátnőmet sem csaltam meg még. Minek hazudni?

28/F

2016. aug. 8. 18:03
 4/23 anonim ***** válasza:
nincs miért titkolóznom/hazudnom
2016. aug. 8. 18:07
 5/23 anonim ***** válasza:
47%
Még egy fiúm sem volt kíváncsi rá, hogy előtte kivel és mit csináltam. Az a múlt.
2016. aug. 8. 18:08
 6/23 anonim ***** válasza:
Én a mostani páromnak bevallottam mind az egyet, és sose csaltam meg senkit, de ha megtettem volna bevallanám. Nyilván nem magamtól, de ha rákérdezne valaki nem titkolóznék. Minden amit teszek, legyen az akár félrelépés, akár az,hogy lefekszem valakivel az engem fejez ki. Eddig 4 kapcsolatom volt, ha mind a néggyel lefeküdtem volna azt sem szégyelném, hisz tudom magamról mi az én értékrendem, ha valaki ezt elítélné, hát tegye én vállalom a tetteimet.
2016. aug. 8. 18:09
 7/23 anonim ***** válasza:
Kettő volt, kettőt vallok be. Szájhúzást tapasztalok. 32/F
2016. aug. 8. 18:13
 8/23 anonim ***** válasza:
20%

ismerkedésnél nem vallok be semennyit. Majd ha kapcsolatban felmerül a kérdés, akkor a kapcsolat milyenségétől függően fogok rá válaszolni.

ismerkedési szakaszban semmi köze ehhez a másiknak.

2016. aug. 8. 18:17
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem érdemes firtatni senkinek a múltját.Az lezárult.A jelenre és a jövőre érdemes koncentrálni.Szép dolog az őszinteség, de vannak emberek, akiknek nem érdemes mindent felfedni.Én a legutolsó exemmel megjártam, tanulságot levontam.A múltról nem beszélek többé, az az én magánügyem.Nem adok okot, hogy visszaéljen valaki Ennyire a bizalmammal.
2016. aug. 8. 18:25
 10/23 anonim ***** válasza:
Bevallom, ha rákérdeznek, de én is azt vallom, hogy felesleges ilyennel foglalkozni. Megcsalni soha nem csaltam meg senkit, szóval ilyen téren sincs mit titkolnom. Egy kapcsolatot amúgy is felesleges hazugságokkal elrontani.
2016. aug. 8. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!