Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mennyi szexuális partnert vallotok be?
Bevallottam a mostaninak,hogy elotte ket ember volt. Tehat o a harmadik.
es nem csaltam meg senkit.
Felnottkent felnottekkel randizom, nem tema, h mi volt husz evesen:-)
30
Akik azt írják, hogy nem számít a múlt, azok ordas ri bancok vagy szűz srácok?
Egyébként én eddig 2-t vallottam be, mivel annyi volt, de lehet, hogy jobban járnék, ha hozzáhazudnék pár egyéjszakást vagy szexkapcsolatot. 30/F
A valóságot vallom be (ami 2).
A múltam is hozzám tartozik, ha megbántam, megváltoztam, akkor azért, ha nem, akkor meg azért.
Akinek ezzel baja van, elköszönhet. Nincs értelme hazugsággal magam mellett tartanom valakit.
24/F
Ez nálam helyzet függő. Alapvetően én őszinte vagyok, ha úgy ítélem meg, hogy az illetőnek való az igazság. Mert az én nézőpontom szerint rengeteg embernek nem való, képtelen feldolgozni, sablonokban élnek és gondolkoznak, és kiba..a a biztosítékot az átlagostól eltérő, őszinte válasz. Így ha úgy vélem valaki szintén nem képes értelmes ember módjára kezelni az őszinte válaszomat, akkor hazudok valamit, ami belefér az értékrendjébe.
De én igyekeztem olyan emberekkel összejönni, akikkel lehetett nyíltan beszélni. Általában velük amúgy is jobban összeillettünk.
2 volt a jelenlegi barátom előtt, 2-t is "vallottam be" neki. Nem csaltam meg egyiküket se.
Minek hazudnék pont annak az embernek, akivel szeretjük egymást és együtt vagyunk? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!