Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők is szoktak tapasztalatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is szoktak tapasztalatot, referenciákat kérni mint a munkaadók vagy máshogy működnek?

Figyelt kérdés

2016. aug. 23. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, én évek óta szoktam CV-t és motivációs levelet küldeni a nőknek, részletes referencia listával, skillekkel. Néha behívnak egy interjúra, és már többször is fölvettek. Amikor nem, akkor a bérigényen, vagy a cafeterián bukik el. A cafeteriát igénylem, mert én nem tudok főzni.
2016. aug. 26. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálam ez űgy történt, randi a nővel és a nő elkérte az exek elérhetőségét, majd ment és konzultált minden exemmel. Mikorra végzett és átmentem a rostán, sajnos a másik nő már lecsapott rám.
2016. aug. 26. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
hát figyu itt írták sokan hogy társkeresőn mégcsak válaszra se méltatják őket a nők......én nem regiztem oda de álláskeresésben annó volt részem... ott tök helytálló megállapítás (társkeresési sztorihoz kísértetiesen hasonló)hogy 50 pályázatot beadsz abból 46 helyről annyit sem írnak vissza hogy NEM
2016. aug. 26. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!