Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Mikor tanuljátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mikor tanuljátok meg végre, hogy utcán NEM szólítunk le nőket? Lányok is írhatnak tapasztalatot, véleményt.

Figyelt kérdés
Múltkor beszélgettem egy kollégámmal, aki panaszkodott, hogy mindig lepattintják. Kérdeztem, hogy hol szokott ismerkedni. Mondta, hogy az utcán. Miért erőlteti mindenki az utcát, mint ismerkedési helyet?
2015. aug. 20. 18:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Mély depresszióba süllyedtem. :( Engem soha nem szólítanak le az utcán. :(
2015. aug. 20. 18:09
 2/23 anonim ***** válasza:
73%

Ki a tököm vagy te h megmond hol szólíthatjuk le a nőket??

Lehet h csillagharcos vagy de én simán lekaszabollak.

2015. aug. 20. 18:10
 3/23 anonim ***** válasza:
82%

A kulturált leszólítással semmi bajom. Megmondom, hogy saaaaajnos férjnél vagyok és itt le is zárjuk a beszélgetést.

Azokkal van bajom, akik az elutasításra agresszívan reagálnak, vagy szó nélkül az arcomba cuppognak, esetleg követnek, sarokba szorítanak, hozzám érnek. Ezekről kéne leszokniuk.

22/L

2015. aug. 20. 18:14
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

"panaszkodott, hogy mindig lepattintják"

Ha nem panaszkodna, akkor megérteném... nekem az a gáz, hogy egy férfi személyes sértésnek veszi, ha egy nő nem akar vele ismerkedni, pedig ezernyi oka lehet.

Engem is leszólított a minap egy férfi, tényleg kulturáltan, nem is esett rosszul a közeledés, de van kapcsolatom, szeretem a párom, úgyhogy nem tudtam vele mit kezdeni.

2015. aug. 20. 18:17
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor még az volt a "sláger" hogy az utcán, buszmegben, esetleg tömegközlekedési eszközökön ismerkedjen a fiú, és akkor fúdejó lesz. Akkor ezekszerint ez is sztornó?

Most már komolyan érdekelne, akkor mégis hogy kéne ismerkedni, mert eddig a Naprendszer külső bolygóit leszámítva mindegyikről csak azt írják, hogy a lehető legrosszabb hely.

2015. aug. 20. 18:20
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem? Ha te nem szeretsz utcán ismerkedni, el lehet normálisan utasítani egy férfit. De miért zavar, ha más utcán ismerkedik?

Ha rádmászik/tapizik, az más, az tényleg gond.

2015. aug. 20. 18:21
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégis hol ismerkedjünk, kedves kérdező?
2015. aug. 20. 18:34
 8/23 anonim válasza:
100%
Van egy barátom, a 3-as metrón szólított meg egy lányt. Ez több éve volt, tavaly házasodtak össze és most 5 hónapos a kislányuk..
2015. aug. 20. 18:50
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sok barátom ismerkedik utcán, sikeresen. Én is kipróbáltam már ("direkt" módszerrel, azaz közöltem a kiszemeltemmel, hogy mi az, ami megtetszett benne), és örültek neki a lányok, hogy valaki végre megszólította őket.
2015. aug. 20. 18:57
 10/23 anonim ***** válasza:
20%

"Azokkal van bajom, akik az elutasításra agresszívan reagálnak, vagy szó nélkül az arcomba cuppognak, esetleg követnek, sarokba szorítanak, hozzám érnek."

Ja, mintha te nem lennél etikátlan azzal, hogy azt mondod saaaaaaaaaaaaajnos férjnél vagy...

2015. aug. 20. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!