Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Mikor tanuljátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mikor tanuljátok meg végre, hogy utcán NEM szólítunk le nőket? Lányok is írhatnak tapasztalatot, véleményt.

Figyelt kérdés
Múltkor beszélgettem egy kollégámmal, aki panaszkodott, hogy mindig lepattintják. Kérdeztem, hogy hol szokott ismerkedni. Mondta, hogy az utcán. Miért erőlteti mindenki az utcát, mint ismerkedési helyet?
2015. aug. 20. 18:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Miről beszélgessünk? Mondjuk megismerhetnétek egymást. Ki vagy, hogy hívnak?

Mivel foglalkozol? Tanulsz még? Milyen szakra jársz? Hány tárgyat veszel fel idén? Igen nekem is sok tárgyam lesz...

Szoktál sportolni? Én is szoktam, heti háromszor van edzésem, neked hányszor? Hm, érdekes, ott milyen gyakorlatok vannak?

Szoktál könyveket olvasni? Hm, én most fejeztem be ezt a fantasy könyvet, izgalmas volt, te miket olvasol?

Egyébként lehet az időjárásról, divatról, városi eseményekről, meg úgy bármikor beszélgetni.

Számomra tényleg nevetséges, ha két ember tetszik egymásnak, akkor csak azért nem kezdik el megismerni egymást, mert az utcán találkoztak. Mintha az valami tiltott hely lenne.

Mire emlékszel vissza? Arra, hogy találkoztatok, megismertétek egymást és jól éreztétek magatokat. Elhiszem, hogy utcán vannak mindenféle emberek, de attól, hogy előadáson, társaságban ismersz meg valakit, attól még ugyanúgy meg kell alaposan ismerni, mert azok is az utcáról jöttek be.

Az utcán való ismerkedés nem azt jelenti, hogy a nagy számok törvénye alapján majd egy bejön, hanem azt, ha látsz valakit, aki tetszik - és főleg, ha megvan a szemkontakt - akkor menj oda hozzá.

Igen, a lányok nagy része örülni szokott, ha kedvesen, udvariasan megszólítják őket.

2015. aug. 21. 13:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Egyszer jönne oda hozzám egy helyes srác! Csak egyszer!

És nem részegen! Ó adja a jó Isten, még ebben az életben.

Az a baj, hogy erről beszél mindenki. De engem még csak este, és részegek szólítottak le. Először azt hittem, ebből még bármi kisülhet. Áhh katasztrófa.

Mondjuk lehet ez nem hiteles vélemény. Mert fényes nappal még soha senki nem szólított le. Csak bámulnak, egyem a szívüket.

2015. aug. 23. 00:27
 23/23 anonim ***** válasza:
A gond csak az, hogy ha megvan a szemkontakt, a lányok döntő többsége olyan pillantásokkal néz rám, hogy attól a tiszta víz is ecetté változik...
2015. aug. 23. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!